Het beste haardhout voor de openhaard bestel je eenvoudig online

Op het moment dat deze tekst wordt geschreven is het in Nederland hartje winter met witte daken, gladde wegen en sneeuwbalgevechten op straat. Het is buiten flink koud met temperaturen onder het vriespunt en dus is het prettig als je het binnen lekker warm kunt maken. Natuurlijk kan dat eenvoudig geregeld worden met de centrale verwaring. Je hoeft immers alleen maar even de knop van de thermosstaat om te draaien en binnen een paar tellen gaat de verwarming aan het werk om je woning op te warmen. Zeer praktisch natuurlijk, maar alles behalve gezellig. Het is in de wintermaanden juist extra gezellig om de openhaard aan te zetten. Het knisperende vuur, het gezellige licht en de heerlijke warmte die het vuur verspreid, veranderen je woning in een woning uit een sprookje. Als het buiten sneeuwt en koud is, dan is dat uiteraard extra sfeervol om de openhaard te gebruiken. Het zou ook een beetje zinloos zijn om in de zomer als het lekker warm is de openhaard te laten branden. Maar je hebt uiteraard wel brandstof nodig voor je openhaard en het is nu ook weer niet zo dat je het sprookjesthema helemaal wilt doorvoeren. Niet alleen is dat onpraktisch, maar het is in Nederland ook onmogelijk. Je kunt hier niet even het bos in stappen om hout te kappen. Daarnaast is het hout buiten ook nat of vochtig en niet geschikt voor de openhaard. Het romantische idee dat je met de bijl het bos in wandelt, moet je helaas achter je laten. Maar dat betekent niet dat je niet toch kunt genieten van de openhaard. Je kunt immers eenvoudigweg haardhout bestellen via het internet. Zo kun je de sprookjesachtige idylle combineren met de moderniteit van het internet. Daarnaast hoef je je ook niet in het zweet te werken door het kappen van bomen of het kappen van hout. Al het haardhout is immers reeds netjes voor je in stukken gehakt. Het enige wat jij nog even moet doen is de openhaard openen en het hout aansteken met aanmaakblokjes. Deze aanmaakblokjes kun je uiteraard ook weer online bestellen. Daarnaast kun je het haardhout combineren met zogenaamde pellets. Deze branden lekker lang door en zorgen ervoor dat je lang van je openhaard kunt genieten. Je kunt de kachel dus gerust uit laten en onder het genot van warme chocomelk of een glaasje gl├╝hwein genieten van het knisperende haardvuur.

Waar kan ik terecht voor haardhout?

Mocht je haardhout online willen bestellen, dan kun je terecht op de site van dehaardhouthandelaar.nl. Hier kun je verschillende soorten haardhout bestellen in uiteenlopende hoeveelheden. Tevens kun je op de site terecht voor:

  • Briketten
  • Houtpellets
  • Accessoires

Op de site van dehaardhouthandelaar.nl kun je ook precies lezen wat voor soort accessoires je zoal kunt bestellen. Zodra je weet wat je nodig hebt, dan kun je alle artikelen toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je eventueel nog verder winkelen of even koffie zetten, want alles blijft netjes opgeslagen. Zodra je er dan eenmaal aan toe bent, dan kun je de bestelling afronden. Daarna wordt de bestelling verwerkt en natuurlijk zo snel mogelijk naar je adres verzonden.

Maak een account voor toekomstige bestellingen

Om het jezelf gemakkelijk te maken kun je bij je eerste bestelling ook meteen een account aanmaken. Aangezien je ongetwijfeld op den duur een nieuwe voorraad haardhout nodig hebt, kun je het beste een account maken. Bij je volgende bestelling bij De Haardhout Handelaar hoef je alleen maar even in te loggen en het systeem zal dan meteen al je gegevens herkennen. Het bestellen van haardhout wordt zo natuurlijk een stuk makkelijker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn