Huisnummer voor op uw huis kopen?

Zoekt u een huisnummer naast uw voordeur? Voor mooie en kwalitatieve huisnummers bent u bij Naamborden Centrale aan het juiste adres. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van huisnummers en huisnummerborden voor zowel bedrijven als particulieren. U treft hier een ruim assortiment aan huisnummers van uiteenlopende materialen. 

Wat voor huisnummer zoekt u?

Bij NaambordenCentrale.nl leveren ze een divers assortiment aan mooie en kwalitatieve huisnummers. De kans dat u bij hen het huisnummer voor uw voordeur kunt vinden is groot. De huisnummers zijn van hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. U heeft de keus uit de volgende soorten huisnummers:

 • Basic
 • Aluminium
 • Aluminium geperst
 • Kunststof
 • Messing
 • RVS
 • Emaille look
 • Emaille
 • Natuursteen
 • Los huisnummer
 • Nummerplaatjes

Zoals u kunt zien zijn er erg veel verschillende soorten huisnummers, en dit maakt het vinden van een geschikt huisnummer niet altijd even makkelijk. Basic huisnummers zijn gemaakt van twee lagen kunststof waarbij de toplaag wordt weg gefreesd. De verdiepte gravure zorgt voor een permanente opdruk waardoor het jaren mee gaat. Deze nummers zijn bij voorbeeld toepasselijk als huisnummerbord naast uw voordeur, bij garageboxen of zelfs bij kluisjes. Bent u op zoek naar een huisnummer van aluminium? Dan heeft u bij Naamborden Centrale twee opties; normaal of geperst. Ze worden gemaakt van hoge kwaliteit aluminium met een geborstelde structuur. Hierdoor hebben de huisnummers een mooie uitstraling, die vergelijkbaar is met de uitstraling van RVS. Huisnummerbordjes van aluminium zijn bij Naamborden Centrale weerbestendig. Het gewenste nummer wordt eerst verdiept gegraveerd en vervolgens in gelakt met een kleur lak naar wens. Deze techniek staat garant voor een lange levensduur en een mooi blijvende opdruk. Deze huisnummers hebben daarnaast ook nog eens een erg luxe uitstraling. Huisnummers van Emaille zijn weer compleet anders. Emaille is een materiaal dat bestaat uit een glaslaag dat is aangebracht op een metalen plaat. Het plaatstaal wordt volledig vet vrij gemaakt. Na het aanbrengen van meerdere ondergrond lagen wordt de tekst, nummer en kader op het naambordje gesjabloneerd. Per ondergrond laag en kleur dient het emaille huisnummer afgebakken te worden op circa 800 graden Celsius. Emaille is een duurzaam materiaal met chique en nostalgische uitstraling. Je ziet emaille huisnummers vaak terug in grote steden met statige oude panden. Alle emaille huisnummers worden met de hand geproduceerd. Hierdoor is de levertijd meestal wat langer dan bij andere huisnummers. Als alternatief kunt u kiezen voor een kunststof huisnummer. Het is bij Naamborden Centrale ook mogelijk om huisnummers op maat te laten maken. Neem hiervoor direct contact met ze op via hun website.

Naamborden Centrale

Naamborden Centrale is de grootste aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen voor uw huis naast de voordeur. Ook voor bedrijfsborden bent u bij Naamborden Centrale aan het juiste adres. Via hun webshop bieden ze de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Ze leveren zowel in Nederland als in BelgiĆ« aan particulieren en bedrijven. Kies uit hun uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk. Profiteer van de voordelen en bestel uw naambord, naamplaatje of huisnummer veilig, voordelig en snel online. Alle producten worden gratis thuisbezorgd. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn