Hulp nodig bij leadgeneratie voor B2B?

Nieuwe klanten werven is essentieel voor elke onderneming. Hiermee verzekert u zich als ondernemer van groei van uw bedrijf en bent u niet afhankelijk van het klantenbestand dat u op dit moment heeft. Er kan immers een grote klant wegvallen, waardoor een deel van uw inkomsten ook wegvalt. Een slimme ondernemer zoekt daarom altijd naar nieuwe klanten en nieuwe mogelijkheden. Hiervoor hebben grote bedrijven accountmanagers en salesmedewerkers in dienst. Soms lukt het echter niet nieuwe klanten te werven met deze inzet. Andere bedrijven hebben geen mogelijkheden vaste accountmanagers in dienst te nemen. Is dit herkenbaar voor u? Dan kunt u hulp inschakelen van saleshelden. Met saleshelden haalt u jonge professionals op het gebied van leadgeneratie voor B2B in huis, die potentiële nieuwe klanten aan uw bedrijf kunnen koppelen.

Hoe gaat leadgeneratie B2B in zijn werk?

Als u kiest voor saleshelden.nl nemen wij contact met u op om uw bedrijf goed te leren kennen. Vervolgens worden er één of meerdere Helden aan uw bedrijf gekoppeld, die actief op zoek gaan naar potentiële klanten. Door de uitgebreide kennismaking met uw organisatie weten zij exact waar zij naar op zoek zijn en kunnen zij alleen veelbelovende leads presenteren. Wij kiezen bewust voor leadgeneratie in B2B, en niet in het B2C segment. Onze Helden zijn opgeleid om zakelijke contacten op te doen ten behoeve van uw bedrijf, omdat hier vaak grotere contracten uit volgen. saleshelden kan u helpen door:

  • professionele telemarketing uit te voeren
  • uw organisatie te inspireren op het gebied van marketing
  • nieuwe leads te genereren
  • uw marketingstrategie aan te scherpen

Ook als u saleshelden alleen inhuurt voor leadgeneratie in B2B is het onvermijdelijk dat we samen kijken naar uw marketingstrategie. Het komt dan ook vaak voor dat deze gedurende het proces wordt aangescherpt. Zo krijgt u nieuwe leads waarmee u zelf klanten binnen kunt halen, én krijgt u meer inzicht in de markt waarop u zich begeeft met uw bedrijf. Heeft u dit jaar ook hulp nodig op het gebied van leadgeneratie voor B2B? Neem nu contact op met saleshelden en start vandaag uw traject nog. 

Opvolging van leads

Als wij voldoende leads hebben gegenereerd krijgt u hier een overzicht van, waarmee uw organisatie aan de slag kan. Deze opvolging wordt doorgaans uitgevoerd door de onderneming zelf, om het contact tussen klant en onderneming zo goed mogelijk te laten verlopen. U heeft dus alle vrijheid het contact met uw klanten vorm te geven naar eigen wens en in de stijl die past bij uw bedrijf. U kunt saleshelden zien als een tijdelijk onderdeel van uw bedrijf dat verantwoordelijk is voor leadgeneratie. B2B leadgeneratie vergt een professionele aanpak met voldoende kennis van de zakelijke markt. Daarom richten wij ons bij saleshelden alleen op deze tak van marketing en leiden wij onze medewerkers op middels een intensief trainingstraject. U kunt er dus zeker van zijn dat u met saleshelden een waardevolle partner in huis hebt voor leadgeneratie voor B2B. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of een kennismaking. Wij helpen u graag bij de groei van uw onderneming. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn