Iedereen kan Epdm dakbedekking leggen op het platte dak. Interexpress heeft alle materialen en gereedschap op voorraad.

Teren, branden, kiezels erop en dan maar hopen dat het dak waterdicht blijft. Hoe vaak blijkt dat een illusie. En dan de dakgoten! Wat een gedoe om het werk netjes te krijgen en zodanig professioneel dat het doet wat het moet doen: water tegenhouden en ordelijk afvoeren zodat het je huis niet binnendringt. In het verleden was dat nogal een uitdaging. Vooral de wat oudere huizen die een flink aantal jaren geleden zijn gebouwd moeten continue in de gaten worden gehouden op het ontstaan van vochtdoorlatende plekken. Als er eenmaal wordt gerepareerd bestaat de kans dat de ene dichting wordt gevolgd door een volgend lek. Om gek van te worden en eigenlijk helemaal niet nodig. Want Epdm dakbedekking in de vorm van te verlijmen folies kan makkelijk door de doe het zelver worden gelegd met complete dakbedekkingspakketten. Nooit meer dure reparaties die om de haverklap moeten worden uitgevoerd door de plaatselijke dakdekkers. Zelf aan het stuur en zelf de regie voor een perfect dak, een prachtige dakgoot en een grote verscheidenheid aan afvoerpijpen en buizen. Iedereen kan het. Makkelijk, snel en zeker betaalbaar!

Welke materialen rond Epdm dakbedekking kunnen worden gekocht en hoe is de verwerking daarvan met diverse hulpmiddelen? Het complete voorstel!

Epdm dakbedekking is de beste kwaliteit voor redelijke prijzen in een dikte van Europese A1 klasse. De levensduur wordt geschat op 50 jaren en dat is meer dan het dubbele van de huidige garantietermijnen van traditionele dakbedekkingen. Het is bestand tegen alle weersinvloeden, wordt op maat geleverd en is door zowel de vakman als de doe het zelver makkelijk en praktisch te verwerken. De materialen zijn uit voorraad leverbaar en staan binnen drie werkdagen bij u op de stoep. Epdm dakbedekking kan ook in een totaalpakket worden geleverd. Dat is het epdm dakpakket dat alle onderdelen bevat die u nodig heeft om de klus te klaren. Het complete gamma aan materialen kan worden geleverd:

  • Epdm dakfolie op rol
  • Epdm dakpakket
  • Epdm lijm en kit
  • PIR Isolatie
  • daktrimmen en toebehoren
  • hemelwaterafvoeren, ontluchtingen, prefab hoeken en gereedschap

De gereedschappen die u gebruikt bij Epdm dakbedekking zijn natuurlijk belangrijk bij de kwaliteit van het werk. Tegen scherpe prijzen kunt u onder andere slangen, spuitpistolen en aandrukrollers kopen voor een optimaal resultaat. Verder worden speciale schroeven en trimmen geleverd die het werk echt af maken. De beste kwaliteit. Epdm dakbedekking wordt optimaal verwerkt met specifieke hechtlijmen. Deze worden onderscheiden in hechtlijmen voor horizontale oppervlakten waarbij deze enkelzijdig wordt aangebracht. Dat is de Tytane T-3700. Daarnaast wordt voor verlijming van randen en opstaande onderdelen Tytane T-2000 aanbevolen. De Epdm kit Tytane-T-250 wordt bij voorkeur gebruikt bij speciale naadverbindingen bij dakafvoeren. Dit samen met de speciale Epdm contactlijm. U ziet: Epdm dakbedekking wordt compleet verzorgd en alleen maar gemonteerd en verwerkt met op elkaar afgestemde producten. Dus nooit meer branden en teren! Eenvoudig verlijmen met de beste producten geeft een prima en langdurig resultaat.

Hoe kan dakbedekking worden besteld en wat zijn de leveringsvoorwaarden?

Op de website interexpress.nl staat alle informatie om op verantwoorde wijze Epdm dakbedekking te bestellen. Op de taakbalk kunt u kiezen voor Blogs. Daarop staan alle ervaringen, do’s en don’ts. Zelfs Epdm dakbedekking in combinatie met zonnepanelen wordt daarin belicht. Als extra service wordt bij gemeenten bemiddeld voor eventuele subsidie mogelijkheden. Uiteraard staat de servicedesk op kantooruren voor u klaar op telefoonnummer 085-0656810. Onze ervaren helpdeskmedewerkers kunnen u helpen met alle voorkomende vragen. Ruim 500 klantreviews leveren 9.1 klanttevredenheid op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn