Ik wil mijn tanden bleken

Je hebt er lang over nagedacht maar hebt nu toch echt de knoop doorgehakt, je wilt binnenkort je tanden bleken! Veel mensen vinden het in het begin nogal een stap, omdat ze bang zijn dat het heel erg gaat opvallen en natuurlijk omdat het helaas niet gratis is. Bij De Tandenbleker echter, kun je ook een relatief goedkope behandeling ondergaan om je tanden te bleken. Hiermee bereik je wellicht geen filmsterrenlook met spierwitte tanden, maar juist daarom is het resultaat heel natuurlijk en zullen mensen niet zo gauw zien dat je het hebt laten doen. Wil je echter wel per se een spierwit gebit, dan is dat natuurlijk ook mogelijk bij De Tandenbleker. De reden dat veel mensen voor dit bedrijf gaan om hun tanden te bleken is dat ze al jarenlang bestaan en dus super veel ervaring hebben met het bleken van tanden. Bovendien hebben ze heel veel locaties, en is het dus niet een op zichzelf staand bedrijf. Je kunt in diverse grote steden bij ze terecht, wat het makkelijker maakt voor iedereen om deze behandeling te ondergaan. Ze hebben namelijk onder andere vestigingen in de volgende steden:

  • Breda
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven
  • Leiden
  • Maastricht

Voor een volledig overzicht van alle locaties waar je bij De Tandenbleker je tanden kunt laten bleken kun je het beste even kijken op hun website. Daar vind je een lijstje met steden in Nederland, België en zelfs in Marokko, waar ze recentelijk ook zijn gestart met hun behandelingen. 

Je tanden bleken op een veilige manier

Bij De Tandenbleker kun je je tanden bleken op een hele veilige manier. Ze werken namelijk met 100% veilige, NON-peroxide bleekgel. Dit is een middel dat bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten, en dus is het volledig veilig om te gebruiken in je mond. Je wilt immers geen chemische middeltjes in je mond hebben, aangezien deze via jouw slijmvliezen heel gemakkelijk in je bloed terecht kunnen komen. Dit is de reden dat De Tandenbleker Nederland ervoor heeft gekozen om enkel natuurlijke bleekgel te gebruiken, natuurlijk met hetzelfde resultaat als de peroxide die voorheen gebruikt werd. Daarnaast zijn al hun medewerkers goed geschoold en zeer ervaren met het tanden bleken. Dit is een prettig idee, zeker als je de behandeling voor de eerste keer laat uitvoeren.

Hoe wit wil je je tanden?

Bij De Tandenbleker Nederland kun je kiezen uit diverse behandelingen, de ene duurder dan de andere. Het verschil zit hem natuurlijk in de duur en de sterkte van het bleekmiddel, waardoor je, hoe meer je betaalt, steeds wittere tanden krijgt. Als je voor de eerste keer je tanden gaat bleken kun je het beste kiezen voor de Happy Smile of de Perfect Smile behandeling. Dit zijn de twee goedkoopste behandelingen om je tanden te bleken. Je kunt dan eerst eens zien hoe het resultaat je bevalt en of je daarna liever nog verder wilt gaan om nog wittere tanden te krijgen. Over het algemeen is het helemaal niet duur om wittere tanden te krijgen via De Tandenbleker Nederland. Hun allerduurste behandeling is namelijk slechts €199,-. Dit de Million Dollar Smile behandeling, en deze staat garant voor een rij superette tanden, na 15 x 20 minuten bleken. Zijn jouw tanden echt super geel en wil je daar nu voor eens en voor altijd iets aan doen? Ga dan voor de Million Dollar Smile behandeling van De Tandenbleker Nederland!

https://detandenblekernederland.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn