Ingenium Bedrijfsadvies voor keurmeester cursussen

Arbeidsmiddelen moeten met regelmaat gekeurd worden, om er zeker van te zijn dat ze nog altijd op een juiste manier werken en dat in een goede staat verkeren. Maar hoe keurt u deze nu? Ingenium Bedrijfsadvies biedt diverse keurmeester cursussen aan, waarin u alles kunt leren wat u moet weten over het keuren van arbeidsmiddelen. Een belangrijk punt om mee te beginnen is dat u moet weten wat keuren nu eigenlijk inhoudt en waarom dit moet worden gedaan. De definitie van keuren, zoals door dit bedrijf voor bedrijfsadvies gesteld wordt, is het onderzoeken of iets aan de gestelde eisen voldoet. Wat zijn nu de eisen waar een arbeidsmiddel aan moet voldoen? Dat verschilt per middel, daar is dus niet één standaard voor te geven. Wat wel standaard gezegd kan worden, is dat de eisen zo gesteld zijn dat er veilig met het middel gewerkt kan worden, dat de veiligheid gewaarborgd is. Wat dit precies inhoudt per bedrijfsmiddel, is vastgelegd in wetten, zoals de Arbowet. Dergelijke wetgeving zorgt er dus voor dat een bedrijfsmiddel aan de wettelijke normen voldoet en dat het daardoor op een veilige manier ingezet kan worden in het arbeidsproces. Met de cursussen van het genoemde bedrijf voor bedrijfsadvies zorgt u er voor dat u volkomen op de hoogte bent van alle regels die er op dit gebied zijn.

Ingenium Bedrijfsadvies biedt diverse cursussen

Voor wat voor soort cursussen kunt u nu terecht bij Ingenium Bedrijfsadvies? Zij bieden een ruime keur aan lessen op dit gebied, er kan dan gedacht worden aan bijvoorbeeld:

  • NEN 3140
  • NEN 1010
  • NEN 2484

Dit zijn allemaal bedrijfscursussen die opleiden tot het op een deugdelijke manier kunnen keuren van bedrijfsmiddelen in een bepaalde sector en een bepaalde categorie. Aangezien er heel veel verschillende soorten arbeidsmiddelen zijn die in het kader van wettelijke bepalingen met regelmaat gekeurd moeten worden, spreekt het voor zich dat er niet slechts één cursus is waarmee u alles kunt leren wat noodzakelijk is om te weten op dit gebied. Door de vele soorten apparaten die er zijn, zijn er dus ook veel soorten keurcursussen nodig. Een groot voordeel van dit centrum voor bedrijfsadvies is dat u bij hen terecht kunt voor een ruime keur aan keurmeestercursussen en niet alleen voor de bekendste, zoals NEN 3140 en NEN 1010. Bij Ingenium Bedrijfsadvies kunt u altijd een passende keurmeester cursus vinden, voor welke sector u ook maar wilt.

Verschillende sectoren, verschillende niveaus

Zoals gezegd biedt Ingenium Bedrijfsadvies keurmeestercursussen voor zeer diverse sectoren. Er kan dan gedacht worden aan het keuren van landbouwmachines, maar ook aan bijvoorbeeld hijsmiddelen en hefmiddelen, hoogwerkers, grondverzetmachines en magazijnstellingen. Zij bieden bovendien ook op verschillende niveaus cursussen aan. Zo kunt u kiezen voor een basiscursus NEN 1010, maar ook voor een meer gevorderde cursus. Hierdoor weet u zeker dat u altijd die kennis krijgt die u nog niet hebt en dat u in een groep zit die hetzelfde niveau heeft als u. Wat voor cursus u ook kiest, zeker is dat u van dit bedrijf voor bedrijfsadvies een hoge kwaliteit mag verwachten. Het gaat hier immers om het overbrengen van kennis die voor de veiligheid op de werkvloer van groot belang is. Hoewel het om serieuze zaken gaat en het leerdoel altijd voorop staat, betekent dat natuurlijk niet dat er niet gelachen mag worden. Al hun opleidingen kenmerken zich door het inzetten van humor, zodat u met plezier aan het leren kunt gaan. Ingenium Bedrijfsadvies werkt bovendien landelijk en kan zowel op hun eigen locatie als uw locatie lessen verzorgen. Dat maakt hen tot een uitstekende keus als u een keurmeester cursus wilt gaan volgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn