Internet marketing, hoe belangrijk is dat eigenlijk?

Het is in deze moderne erg belangrijk om als ondernemer een eigen website te hebben. Mensen die informatie zoeken over uw bedrijf gaan namelijk als eerste naar het internet. Of u nu een ZZP’er bent met een startend bedrijfje of een multinational, men gaat altijd proberen om gegevens te zoeken via zoekmachines. En dan met name via Google want we kunnen gerust stellen dat Google in Europa en ver daarbuiten een monopolypositie heeft verworven. Sterker nog, men gebruikt Google meestal als startpagina. U begrijpt dat internet marketing in deze moderne tijden erg belangrijk zijn. U kunt internet marketing op diverse manieren uitvoeren. Een belangrijk onderdeel van internet marketing is zoekmachine optimalisatie, ook wel linkbuilding genoemd. Door het schrijven van SEO en SEA teksten en het plaatsen van backlinks op strategische websites verhoogt u de kans op een betere vindplaats via Google. Daarmee bedoelen we voornamelijk dat het van het grootste belang is dat u op de landingspagina wordt weergegeven. De landingspagina van Google is synoniem aan de eerste pagina van zoekresultaten. Want wie gaat er nog naar een tweede, laat staan derde pagina met zoekresultaten? Het percentage mensen die dat doen is verwaarloosbaar. Men zal zijn energie eerder besteden aan het veranderen van zoektermen mochten de eerste 10 websites niet bevallen. Hoe weten wij dit allemaal? Op onze website vindt u allerlei handige informatie en tips over internet marketing. Ons doel is om u te informeren, niet om u iets te verkopen.

We helpen u graag met het opzetten van een internet marketing strategie

Omdat we een onafhankelijke advieswebsite hebben gebouwd zult u nooit namen van marketingbedrijven vinden. We kunnen u wel een algemeen beeld geven wat u wel en niet moet doen als u een dergelijk bedrijf zoekt. Want het gaat er natuurlijk voornamelijk om dat u een internet marketing bedrijf vindt dat naar u luistert en de kennis heeft om uw site hoog in Google te laten eindigen. Tot dusver hebben we het voornamelijk gehad over het behalen van een hoog zoekresultaat. Wij van internet-marketing-online.nl kunnen er niet vaak genoeg op hameren hoe enorm belangrijk dit simpelweg is. Maar er zijn uiteraard ook andere zaken op het gebied van internet marketing die verstandig zijn om aan te pakken:

  • U kunt bijvoorbeeld reclamespotjes laten maken die via YouTube en andere videowebsites worden afgespeeld,
  • U kunt banners maken en op andere websites plaatsen,
  • U kunt zelfs via Google adverteren zodat u als advertentie bovenaan de zoekresultaten wordt geplaatst.

Zoekt u een bureau voor dit werk? Leest u dan hier alle benodigde informatie

Internet marketing is een vak apart en daarom raden we het iedereen aan om even op onze website te kijken. U vindt er alle informatie over de diverse technieken die er voorhanden zijn. U vindt er niet alleen informatie over internet marketing maar ook over het volgen van een dergelijke opleiding, tips voor het schrijven van een commerciële blog en nog veel meer. Naast internet marketing kunt u ook allerlei andere methodes gebruiken om uw website te optimaliseren. Want responsive webdesign zal er namelijk voor zorgen dat iedereen uw website in de juiste verhoudingen kan gebruiken. Zowel op de pc, laptop als op de smartphone wordt de site goed weergegeven. En dat is belangrijk als u die bezoekers wilt behouden. Het kan misschien geen kwaad om op de langere termijn een app te laten ontwikkelen zodat men via hun telefoon uw producten of diensten kan bestellen. Hebt u nog vragen over internet marketing of onze website? Klim dan in de pen en vul het online formulier even in. Vergeet u niet om uw contactgegevens achter te laten?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn