Iphone laad niet meer op?

Iphone laad niet meer op? Dan bent u bij gsmerz4u aan het goede adres. Het bedrijf staat bekend om alles op het gebied van telefoon reparatie. De website laat u gemakkelijk binnen enkele vergelijkingen zien van professionele reparatiepunten bij u in de buurt. Zo biedt gsmerz4u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding aan.

gsmerz4u werkt op basis van een no cure, no pay regeling, dit houdt in dat u niet voor de reparatie hoeft te betalen wanneer de mobiele telefoon niet gemaakt wordt. Daarnaast ontvangt u altijd minstens drie maanden garantie op een gerepareerde telefoon.

Iphone laad niet meer op?

Iphone laad niet meer op? gsmerz4u biedt op de website een oplossing voor wanneer de iPhone niet meer op laad. Dus iPhone laad niet meer op? Volg dan de volgende stappen:

  • Stap 1: Start je iPhone opnieuw op
  • Stap 2: Check of de oplaadkabel beschadigd is
  • Stap 3: Probeer een andere oplader te gebruiken
  • Stap 4: Maakt de dock connector/oplaadpunt schoon
  • Stap 5: Zet de iPhone herstelmodus aan
  • Stap 6: Laat je iPhone repareren

Iphone laad niet meer op? Probeer dan deze stappen uit te voeren, wanneer deze stappen niet werken, en de iPhone niet meer op laad, is het van belang dat u de iPhone laat repareren. Op de website worden de stappen uitgebreid toegelicht wanneer u iPhone niet meer op laad.

Reparatie

Iphone laad niet meer op? Dan heeft u iPhone een reparatie nodig. Op de website van gsmerz4u kunt u diverse locaties vinden waar u heen kan gaan voor reparaties. De meeste reparaties worden gelijk door de reparateurs uitgevoerd. De reparatietijd kan variƫren van 20 minuten tot een half uur, dit is afhankelijk van de gewenste reparatie. Alle locaties werken zonder een afspraak en u bent altijd welkom op ieder moment. Wanneer het wat drukker in de winkel is, kan het voorkomen dat u even moet wachten voordat u aan de beurt bent. Om dit te voorkomen, kunt u de wachttijd checken door contact op te nemen met uw gekozen reparateur of u kunt een directe afspraak maken.

Het bedrijf werkt met reparateurs die al jaren lang smartphones repareren en hier veel expertise in hebben. Het is standaard dat er alleen maar originele onderdelen worden gebruik voor de reparaties. Dit is gelijk een garantie dat uw telefoon weer gaat functioneren als nieuw.

Tegenwoordig biedt het bedrijf op vele reparatiepunten de mogelijkheid om de telefoon door een haal en breng service te laten repareren. Deze service is een uitkomst wanneer u weinig tijd heeft om langs de reparatiewinkel te gaan. Bij deze haal en breng service wordt het kapotte toestel direct op uw gekozen plek opgehaald en door de naar uw gekozen reparateur gebracht. Vervolgens worden binnen twee werkdagen het toestel vakkundig gerepareerd. Wanneer de reparatie voltooid is wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor een afspraak om de smartphone af te leveren. Dit kunt u zelf afspreken met de reparateurs. Hier kunt u contant of met de pinpas betalen.

Het bedrijf biedt de volgende garanties aan de klanten:

  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Reparatie door professionele reparateurs
  • Drie maanden garantie op de reparatie

Dus uw iPhone laad niet meer op? Maak dan een afspraak of kom langs op een van de reparatiepunten.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn