Ken jij de voordelen van zonnepanelen huren?

Als je wilt besparen op energiekosten, dan is het zelf opwekken van stroom een goede manier om dit te doen! Wist jij dat dit kan door te kiezen voor zonnepanelen huren? Veel mensen zijn niet van deze mogelijkheid op de hoogte en dat is jammer. Het stelt je namelijk in staat om zonder grote investeringen toch je eigen energie op te wekken. Zo ben je groen bezig en bespaar je op je energiekosten! Het is dus absoluut de moeite waard om de mogelijkheden van zonnepanelen huren voor jouw eigen situatie eens verder te onderzoeken!

zonnepanelen huren of kopen?

Zoals gezegd denken de meeste mensen dat als ze een zonnepaneel op hun dak willen leggen, dat ze deze dan zelf moeten kopen. Uiteraard is dit een optie, maar dit vereist vaak wel een flinke investering. Niet iedereen heeft het geld daarvoor op de rekening staan. En ook als je dat wel hebt, wil je het misschien liever beschikbaar houden voor andere dingen. zonnepanelen huren stelt jou in staat om gebruik te maken van zonne-energie, zonder dat je jouw spaargeld hier voor hoeft aan te spreken. Kies je ervoor om dit te doen via hallostroom, dan gaat dat als volgt in zijn werk. Jij geeft bij hen aan dat je zonnepanelen huren wilt en je geeft daarbij ook aan hoeveel stroom jij jaarlijks ongeveer verbruikt. Op basis van de ligging van jouw dak kunnen zij berekenen hoeveel panelen jij maximaal nodig hebt om jouw stroomverbruik zelf op te wekken. Zij kunnen deze dan bij jou plaatsen, waarna jij ze voor 15 jaar bij hen huurt tegen vaste lage prijzen. Doordat je meteen een lagere energierekening hebt, kun je het uitgespaarde geld goed besteden om de huur mee te betalen. Zo wordt zonnepanelen huren financieel wel heel erg aantrekkelijk!

Voordelen van hallostroom

Nadat jij 15 jaar de panelen bij hen gehuurd hebt, kun je ze voor een laag bedrag van hen kopen. Doordat ze wel 30 jaar meegaan, kun je er daarna dus nog 15 jaar plezier van hebben! Groot voordeel van de zonnepanelen huren bij hallostroom is ook dat zij ze tijdens de huurperiode zelf verzekeren en monitoren. Je hebt hier dus zelf geen stress van en je hoeft zelf ook niets te regelen en kunt dus zorgeloos genieten van de zelf opgewekte groene stroom! Er zitten dus veel verschillende voordelen aan zonnepanelen huren via hallostroom:

  • je hoeft geen grote investering te doen
  • je wekt je eigen groene stroom op
  • je huurt 15 jaar tegen vaste lage prijzen
  • je profiteert meteen van een lagere energierekening
  • je hoeft niet zelf te zorgen voor de aanleg, de verzekering en het monitoren van de panelen
  • je kunt na 15 jaar tegen een lage prijs de panelen van hen overnemen

Daarnaast is het ook nog eens zo dat de waarde van je woning hierdoor hoger wordt. Mocht je gaan verhuizen, dan kan een volgende bewoner immers ook profiteren van de zelf opgewekte stroom. Je kunt je huis dan ook tegen een hoger bedrag aanbieden. Al met al zijn er dus genoeg redenen om te kiezen voor zonnepanelen huren bij hallostroom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn