Ken jij de zorg sokken van Medsocks?

Als jij iets aan je voeten wilt doen, dan heb je veel om uit te kiezen. Een van de mogelijkheden die je hebt, is kiezen voor zorg sokken van medsocks. Deze zijn heel erg geschikt voor mensen die in zorginstellingen werken, maar ook anderen kunnen deze natuurlijk uitstekend dragen. Wat maakt deze zorg sokken nu zo bijzonder, op welke manier zijn ze anders? En waarom zou je juist deze kledingstukken kopen? Daar vertellen we je hier graag iets meer over! Je zult zien dat deze producten ook voor jou een uitstekende keus zijn!

Zorg sokken

In 2019 is het bedrijf medsocks begonnen met het verkopen van deze speciale kleding. Eigenlijk hadden ze daar een heel eenvoudige reden voor. Als jij werkt in een ziekenhuis, tandartspraktijk, verpleeghuis of andere zorginstelling heb je vaak weinig mogelijkheden om je te onderscheiden. Hun zorg sokken kunnen jou daarbij helpen. Voor je gewone kleding heb je weinig keus. Je dient je werkkleding te dragen en vaak is deze helemaal wit van kleur. Vanuit hygiënisch oogpunt heel begrijpelijk, zo is immers goed te zien of je kledingstukken nog goed schoon zijn. Maar het is ook wel wat saai. Ook wat je schoenen betreft heb je vaak maar weinig opties, ook daarvoor zijn vanuit de zorginstelling vaak voorschriften. Maar zorg sokken kun je gerust dragen, juist voor dit onderdeel van je outfit zijn geen voorschriften opgesteld. Dat betekent dat jij je hiermee kunt onderscheiden van je collega’s en je kunt er een vrolijke noot mee aan jouw outfit geven. Door te kiezen voor vrolijke kleuren en leuke patronen wordt jouw werkkleding wat minder saai. Dat is niet alleen leuk voor jezelf, ook voor je patiënten is het een opsteker. Of je nu werkt met kinderen of met volwassenen, iedereen zal het leuk vinden om te zien hoe jullie als collega’s kiezen voor vrolijke zorg sokken!

Goed doel

Deze kledingstukken van medsocks hebben dessins die te maken hebben met de sector. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zorg sokken met een ECG dessin of met een patroon van injectiespuiten. Maar ook stethoscopen, longen, hersenen en baarmoeders zijn opties. En dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele dessins. Dat maakt deze kledingstukken heel erg geschikt voor:

  • doktersassistenten
  • artsen
  • verpleegkundigen
  • verzorgenden

Ook voor ambulancemedewerkers hebben ze bijpassende dessins. Daarnaast zijn er nu ook ontwerpen speciaal voor dierenartsen en dierenartsassistenten. Het leuke van het kopen van zorg sokken van medsocks is niet alleen dat je dan iets vrolijks hebt om te dragen, dat bovendien ook past bij jouw werk, je steunt er ook nog eens een goed doel mee. De goede doelen die je er mee steunt, sluiten aan bij het dessin dat je kiest. Zo kun je kiezen voor een sok met een dessin van roze lintjes, waarbij een deel van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. En met de exemplaren met tanden en kiezen erop, steun je Stichting The Healthy Teeth Foundation. De zorg sokken van medsocks zijn dus niet alleen leuk voor jezelf en voor jouw patiënten, je helpt met je aankoop ook nog eens verschillende goede doelen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn