Kies voor ontwikkeling door training

Op edubookers.com kunt u snel een training vinden. Kies voor een nieuwe ontwikkeling door een training te volgen want wellicht verbreed u de mogelijkheden op een nieuwe baan. Bent u werkloos of net afgestudeerd? Wilt u graag aan de slag maar hebt u een certificaat nodig? Kijkt u dan eens tussen ons uitgebreide aanbod. Reken er maar op dat we u kunnen helpen met uw ontwikkeling. Door een training te volgen via Edubookers kunt u snel aan de slag in de branche waarin u wenst te werken. Hebt u een leidinggevende functie? Dan moet u waarschijnlijk een EHBO-diploma of een bedrijfshulpverleningscertificaat halen. Dat is waarschijnlijk een hele ontwikkeling. Door de training in uw eigen tijd en in uw eigen tempo te doen is het voor ieder niveau haalbaar. Uiteraard zijn er herhalingscursussen en cursussen voor gevorderden te vinden. Weet u precies welke ontwikkeling u door training wilt leren? Typ de naam van de cursus dan in op onze zoekbalk. Maar als u geen idee hebt wat u moet gaan doen of als u het niet kunt vinden, dan kunt u ook eerst een aantal handige stappen volgen zodat u het aanbod kunt verkleinen. Op basis van uw ingevoerde wensen en gegevens stellen we de beste trainingen voor.

Zoekt u ontwikkeling door training? Boek dan een cursus

Hoe begint u met uw ontwikkeling door een training te volgen? Door eerst de training uit te kiezen. Doorloop daarom de volgende stappen:

  • Kies welke ontwikkeling u door training wilt verbeteren: Persoonlijk of professioneel.
  • Kies dan het vakgebied waarbinnen u een training wilt volgen. Bijvoorbeeld commercieel & verkoop, directie & management of klantenservice & receptie.
  • Dan kunt u verder gaan met specificeren. Als u bijvoorbeeld voor directie & management hebt gekozen, dan kiest u in stap 3 bijvoorbeeld voor het leren van beter managen, betere leiderschap skills of het verbeteren van strategie├źn.
  • In stap vier vult u praktische zaken in zoals het budget dat u maximaal of minimaal kwijt wilt zijn aan een cursus. Geef uw naam en e-mailadres op en verstuur de aanvraag.

Als u deze vier stappen hebt doorlopen dan krijgt u snel een persoonlijk advies in uw inbox. Het staat u geheel vrij om dan te kiezen voor een dergelijke training voor uw persoonlijke of professionele ontwikkeling. Door deze training kunt u snel uw certificaat halen. Het prettige aan deze vorm van ontwikkeling door een training te volgen is het feit dat u het helemaal in uw eigen tijd kunt doen. Misschien zit er wat haast achter omdat u het moet volgen van een leidinggevende. Of omdat het de kans op een sollicitatie vergroot. Maar ook dan kunt u de studie inplannen wanneer u er tijd en zin in hebt.

Vergroot uw kennis met een van onze 8.200 trainingen

Ziet u deze ontwikkeling door training wel zitten? Schroom dan niet langer maar ga op zoek naar de cursus die bij u past. Hebt u hier nog vragen over? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zijn via de mail en telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. En u kunt een medewerker via de chat aanspreken. Dankzij een cursus kunt u na een lange periode van werkloosheid met een vertrouwd gevoel de arbeidsmarkt opstappen. U betaalt de training via iDEAL, PayPal of uw credit card dus eenvoudiger konden we het niet voor u maken. Ook verloopt de hele training via de mail. U krijgt namelijk al het benodigde cursusmateriaal via de mail naar u toegestuurd. Als u een cursus hebt aangevraagd dan hoeft u dus niet op de post te wachten. Ga direct aan de slag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn