Kies voor uw veiligheid: kies voor de vca basis

Iedereen die op de werkvloer te maken krijgt met onveilige situaties, is tegenwoordig verplicht om een vca basis te komen volgen. Dat hoeft helemaal geen grote inspanning te zijn. U kunt tegenwoordig in een dag uw vca basis halen. Tijdens deze dag leert u alles over hoe u de veiligheid op het werk kunt garanderen en bewaren. Wij kunnen u helpen om het vca basis certificaat te halen. Wij nodigen u daarom ook graag uit om een keer op onze site VCA-Cursus.com te komen kijken om te zien wat wij u allemaal kunnen leveren. Wij hebben namelijk een aantal interessante mogelijkheden voor u. Ten eerste kunt u op onze site zien waar wij onze klassikale vca basis trainingen geven. Wij geven deze op maar liefst drie├źntwintig verschillende plaatsen in het land en wij kunnen u daarom ook garanderen dat wij altijd in de nabijheid van uw woonplaats actief zijn. Kom even op onze site kijken welke locatie voor u het meest geschikt is om de vca basis te komen volgen en geef u meteen op wanneer u ziet dat er nog plaatsen vrij zijn op de door u gekozen locatie. Wij helpen u graag zo snel mogelijk en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op VCA-Cursus.com mogen ontvangen. U kunt er ook voor kiezen om een online traject te volgen voor uw vca basis. Hierbij maakt u gebruik van onze digitale leeromgeving waarin u alle elementen van de cursus bij langs gaat. Uiteraard heeft u tijdens dit traject altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met een van onze trainers. Deze kan u haarfijn uitleggen wat u in een bepaalde situatie had moeten doen. Wij willen zoveel mogelijk voorbeelden uit de praktijk toepassen, zodat u niet alleen in de theorie blijft hangen, maar dat de volgende dag meteen de geleerde kennis in de praktijk kunt toepassen.

Meer dan negentig procent slaagt in een keer voor de vca basis

Wilt u graag snel uw vca basis halen? Dan raden wij u aan om u aan te sluiten bij een van onze lokale trainingen in vca basis. Wij hebben in het hele land locaties geregeld en u kunt op onze site vinden waar wij nog plaatsen vrij hebben. Tijdens de cursus maken wij gebruik van videobeelden en vervolgens zullen wij u vragen stellen over deze beelden. U kunt deze vragen beantwoorden aan de hand van een antwoordconsole. Deze stuurt de collectieve antwoorden naar de trainer en deze zal ze vervolgens projecteren op een groot scherm. Zo kunt u zien wat u als groep dacht dat het goede antwoord was. Vervolgens zal de situatie besproken worden en kunt u zien wat u in een dergelijke omstandigheid had moeten of had kunnen doen. Zo leert u snel wat u allemaal zou moeten weten om het examen aan het eind van de dag zo goed mogelijk af te kunnen leggen. Wanneer u dit examen namelijk met goed gevolg aflegt, krijgt u uw vca basis certificaat nog diezelfde dag mee naar huis.

U kunt zich bij ons inschrijven via VCA-Cursus.com

Wilt u zich graag bij ons komen inschrijven? Kom dan snel een keer naar onze site om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. U leert bij ons onder andere:

  • hoe u de veiligheid op de werkvloer kunt garanderen
  • waar u op moet letten in risicovolle situaties
  • hoe u de situatie kunt verbeteren wanneer u deze onveilig vindt

Wij hopen u snel een keer op VCA-Cursus.com te mogen verwelkomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn