Kijk eens in ons assortiment naar het perfecte digitaal fotolijstje

Een digitaal fotolijstje is helemaal in de mode! Kijk maar even op fotolijst.info. Op deze uitgebreide webwinkel inclusief sale-pagina kunt u het digitaal fotolijstje vinden dat geheel aan uw wensen voldoet. Er is binnen ieders budget wel een mooie fotolijst te vinden. Zo kunt u al voor nog geen 30 euro een digitaal fotolijstje kopen maar zijn ze er ook voor vele honderden euro’s. Uiteraard hebt u bij de duurdere modellen een hoop extra’s bij. Een regulier digitaal fotolijst gebruikt u om op de een of andere manier afbeeldingen op te zetten. U zet het lijstje neer op een centrale plek in de slaapkamer, woonkamer, keuken of ergens anders in uw huis. Dit fotolijstje kunt u eenvoudig bedienen, handig als u door het totaal aantal foto’s op het digitaal fotolijstje wilt scrollen. Maar het is ook zeker mogelijk om de foto’s automatisch te laten verwisselen. De meeste lijsten hebben namelijk een shuffle-functie. Stel het bijvoorbeeld in op 5 seconden als u het digitaal fotolijstje laat rondgaan onder uw gasten. Liever dagelijks een nieuwe foto? Dan zet u de timer toch gewoon op 24 uur? Ook het frame is erg verschillend. Zo kan het net echt aanvoelen met een luxe metalen frame of een aluminium versie! Wij zijn vanzelfsprekend van alle markten thuis en daarom vindt u bodemprijzen maar ook de nieuwste modellen van gerenommeerde topmerken in ons assortiment.

Een digitaal fotolijstje is een leuk en origineel cadeautje

Het digitaal fotolijstje werkt doorgaans op stroom, het heeft een lage netspanning nodig. Maar er zijn ook lijsten die op batterijen en zelfs op herlaadbare accu’s werken. Of zelfs een combinatie van beiden. Handig als u bijvoorbeeld het digitaal fotolijstje even rond wilt laten gaan binnen uw kennissenkring. In die zin is het te gebruiken als een tablet. Wist u dat er zelfs vele lijsten zijn die u kunt verbinden met uw Wi-Fi netwerk? Handig als u een aantal foto’s van uw laptop, smartphone of pc wilt downloaden. U hoeft dit digitaal fotolijstje niet eens meer met kabels te verbinden aan uw elektronische device. Het is dan ook een multifunctioneel apparaatje dat u nu meteen online kunt bestellen.

  • Klik op de diverse producten en bedenk welke kleuren, frame, afmetingen en extra functies uw gewenste digitaal fotolijstje moet bezitten. Uiteraard staat onze klantenservice voor u klaar als u nog specifieke vragen hebt. Wij helpen u om de juiste keuze te maken.
  • Vul vervolgens uw gegevens in zoals uw naam, adres en e-mailadres.
  • Dan hoeft u enkel nog te betalen en dat kan via een betaalservice dat u hebt verbonden met uw bankrekening.
  • Uiteindelijk krijgt u van ons een bevestiging in de inbox en laten we het u tevens weten als het pakketje uw kant op komt. Daar zult u trouwens niet langer dan enkele werkdagen op hoeven wachten want in principe hebben we alle afgebeelde producten steevast op voorraad.

Laat de beelden weer tot leven komen op dit scherm

Blijf op de hoogte van de nieuwste modellen, scherpe kortingen en andere interessante weetjes, video’s en afbeeldingen van deze geweldige lijsten door ons op diverse sociale media te volgen. U vindt ons dan ook op onder andere Facebook, Pinterest en Twitter. De kans dat u na de eerste bestelling nog eens terugkomt is groot. Wellicht wilt u een extra oplader of accu nabestellen of misschien wilt u een mooie lijst kopen om aan vrienden of familieleden te geven voor hun verjaardag. Verras hen dan direct door een aantal foto’s van u beiden te uploaden naar dat lijstje. Dan hebben ze direct een leuke herinnering in huis! Kijkt u ook een op fotolijst.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn