Koop uw FEP krimpbuis eenvoudig bij Hardick

Uw rollen en walsen kunnen niet zomaar onbekleed blijven staan. Daarvoor is er nu de FEP krimpbuis, welke een proces ondergaat van extrusie en expansie. Bij verhitting krimpt hij weer naar zijn oorspronkelijke afmetingen. Deze FEP krimpbuis koopt u nu gemakkelijk en snel bij Hardick, uw specialist in PTFE producten. Dankzij ons grote aanbod en onze gespecialiseerde medewerkers kunnen wij u altijd aan de beste FEP krimpbuis helpen. Wij leveren en produceren op klantorders, waardoor wij met onze grote voorraad aan PTFE-weefsels uw bestelling snel kunnen leveren.  Wij streven er naar om onze standaard levertijd van 1 tot 3 dagen van de fabriek tot aan uw deur aan te houden. Mochten hier veranderingen in komen, dan houden wij u uiteraard altijd op de hoogte.

Een FEP krimpbuis voor iedere sector

Een FEP krimpbuis staat bij veel mensen ook wel bekend als krimpslang of krimpkous en leent zich voor een groot scala aan toepassingen. Daarnaast wordt hij ook in veel sectoren gebruikt. FEP staat voor fluorinated ethylene propylene. FEP is flexibel en heeft een lagere smelttemperatuur. Hierdoor kan het gemakkelijk gevormd worden naar het gewenste resultaat. Een FEP krimpbuis heeft een helder transparant uiterlijk, is volledig UV-bestendig en is toe te passen vanaf -200 graden celcius. Dit verzekert u van chemische resistentie in uw secotor. Bij langdurige blootstelling is een FEP krimpbuis uitstekend bestand tegen uiteenlopende chemicaliën en schoonmaakmiddelen. Daarnaast zorgen onze krimpbuizen ook voor een zeer lage wrijvingsweerstand, waardoor alle werk tot in de puntjes uitgevoerd kan worden zonder al te veel viezigheid op walsen en rollen. Bijkomend voordeel: Dankzij de grote flexibiliteit bij hoge temperaturen behoort het bekleden van breed-strek walsen ook tot de mogelijkheden. Wij van Hardick hebben krimpbuizen in verschillende diameters beschikbaar:

  • Naadloos geëxtrudeerde buizen zijn verkrijgbaar in diameters van 22 mm tot 850 mm
  • Gelaste krimpslangen zijn verkrijgbaar in diameters van 850 mm tot 5000 mm.

Een FEP krimpbuis met een diameter tot 100 mm is voor u als klant zeer gemakkelijk zelf te installeren. Wanneer er sprake is van een grotere diameter, adviseren wij om de installatie door een van onze monteurs uit te laten voeren. Onze monteurs worden goed opgeleid om de krimpbuizen zorgvuldig te plaatsen bij uw bedrijf. Zo voorkomt u problemen bij het gebruik van de FEP krimpbuis en heeft u jarenlang gebruiksgemak en plezier van uw aankoop.

Hardick is uw specialist in PTFE producten

Hardick is een bedrijf gespecialiseerd in PTFE producten van hoge kwaliteit. Daarnaast houden wij de kwaliteit van onze service ook hoog. Dit ziet u terug op alle aspecten: het materiaal, de afwerking, de levering en het advies van onze medewerkers. Onze klantenkring is verspreid over de hele wereld, waardoor u ook producten aan kunt schaffen voor uw bedrijf in het buitenland. Wij staan voor een langdurige en hechte relatie met onze klanten en willen graag met u meedenken in de mogelijkheden om nieuwe toepassingen en verbeteringen toe te brengen in uw sector. Daarnaast hechten wij ook veel belang aan betrokken en goed opgeleide medewerkers, daarom hebben wij een uitgebreide interne opleiding ontwikkelt om onze medewerkers van alle vernieuwingen in het vak op de hoogte te brengen. Dit blijft niet alleen bij onze producten, maar ook de veranderende markt is hier een onderdeel van. Hierdoor kunnen wij u altijd op een efficiënte manier helpen. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u behoefte aan antwoorden of advies? Kijk dan op hardick.nl of neem contact met ons op middels de contactgegevens op onze website. Onze medewerkers helpen u graag verder in uw zoektocht naar de beste krimpbuizen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn