Kopjes met logo, dat is wel zo chique

Weet u wat een voortreffelijk en goedkoop idee is? Uw kopjes met logo voorzien. Want daarmee kunt u uw klanten op een aangename manier wijzen op de naam van uw bedrijf. Misschien hebt u een hotel, een restaurant of een café waar u aan de lopende band thee en koffie schenkt. De koppen worden continu bijgevuld maar ze missen iets: een opdruk. Een logo is voor elk bedrijf enorm belangrijk. Het is een herkenningspunt waar bezoekers uw bedrijf of concern mee herkennen en dit werkt veel beter dan bijvoorbeeld het gebruik van een slagzin. Denkt u maar aan bekende bedrijven, hun logo’s kunt u ongetwijfeld in uw geestesoog oproepen. Hoe kan het dat dit is blijven hangen? In het geval van koffieschenkerijen, horecagelegenheden en winkels waar men van een warme drank kan genieten dankzij onder andere de kopjes met logo. Wij van barista-hotelware.com kunnen in groten getale kopjes met logo voorzien. Dat doen we in onze eigen fabriek in Twente, in Hengelo om precies te zijn. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan wederom op onze website en kies de koppen uit waar uw oog op is gevallen. Want voor iedere onderneming bieden we passende glazen, koppen en mokken aan die dezelfde uitstraling bieden als waar uw bedrijf voor staat. Omdat klanten bewust en onbewust continu aan uw bedrijf worden herinnerd, kunt u er wel vanuit gaan dat het kopjes met logo voorzien een slimme marketingtruc is waar u in de toekomst de vruchten van blijft plukken.

De kopjes met logo voorzien, dat is natuurlijk ons werk

U stelt hoge eisen aan de producten die u bijvoorbeeld in uw hotel gebruikt. Beddengoed wordt na elk bezoek gewassen en moet weer aanvoelen als nieuw. In het aangelegen restaurant wilt u de hele dag door vers voedsel bereiden zodat uw bezoekers op elk uur van de dag gezond kunnen eten. De afwas zal voor het grootste gedeelte niet langer met de hand worden gedaan. Grote industriële vaatwasmachines hebben deze taak overgenomen dus de kopjes met logo moeten hittebestendig zijn en slijtvast. De opdruk, deze zogenaamde transfers, moeten dus wel tegen een stootje kunnen. En dat is wederom waar wij met onze kopjes met logo om de hoek kijken. Want wat wij leveren is elegantie in de design en porselein van de hoogste kwaliteit. Als we uw kopjes met logo gaan voorzien dan gaat hier tijd in zitten. Eke kleur die in uw logo is verwerkt moet afzonderlijk van elkaar minstens 4 uur drogen. De bewerkte koppen worden in onze ovens verhit tot een temperatuur rond de 850 graden zodat de opdruk er letterlijk wordt ingebrand. Van slijtage zal vervolgens een sprake meer zijn. De enige manier waarop deze kopjes met logo nog sneuvelen is als iemand ze uit zijn handen laat vallen.

Bij vragen kunt u uiteraard op onze klantenservice rekenen

Als u aan kopjes met logo denkt, dan denkt u waarschijnlijk aan koffiekopjes. Dat is zeker een groot deel van ons assortiment. Maar dergelijke koppen zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Denk aan:

  • Cappuccinokoppen,
  • Espressokopjes,
  • Glazen voor latte macchiato,
  • Maar ook glazen theekoppen kunnen we voor uw bedrijf van een logo voorzien.

We werken voor bedrijven die in de horeca werken, voor hotels maar ook voor grote kantorencomplexen waar u uw personeel van hun eigen kopjes wilt voorzien. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Barista Hotelware. U zit nergens aan vast, pas als u met dit voorstel akkoord gaat zullen we gaan produceren en zijn er kosten aan verbonden. Bel of mail vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn