Maak je klaar voor carnaval met een schrikaanjagend kostuum carnaval

Laten we meteen ter zake komen. Je bent hier op dit blog terechtgekomen omdat je een kostuum voor carnaval zoekt dat cool, comfortabel en zeker indruk zal maken op je partner of je vrienden. Daar kan feestwinkel & kadoshop Party-time je absoluut mee helpen. Zelf heb ik heel wat uurtjes versleten om een geschikt kostuum carnaval te vinden, maar sinds ik deze online winkel ben tegengekomen, is carnaval een stuk eenvoudiger voor me geworden. Het aanbod aan kostuums is overweldigend en veelzijdig. Of je nu een kostuum carnaval zoekt in een bepaald beroep, een of andere griezel, grappige kledij of wilt verkleed gaan als een echte holbewoner, ridder of dier, ze hebben het allemaal. Door het veelzijdige aanbod, hoef je je zelfs niet elk jaar opnieuw met hetzelfde kostuum carnaval te vertonen. Bovendien kun je nadien je kostuum nog gebruiken voor Halloween. Het enige dat je moet doen, is je fantasie laten werken om jezelf helemaal in de carnavalssfeer te brengen (en voel je eker niet geremd!), je favoriete kostuum uitkiezen en bestellen. Nadien kun je je kostuum afhalen in Weert of laten verzenden (geen verzendkosten boven 50).

Hoe je kostuum carnaval kiezen?

Als je niet in het middelpunt van de belangstelling wilt staan, kun je misschien een kostuum kiezen dat meer in overeenstemming is met wat de rest van je vrienden zullen dragen. Soms kun je zelfs al wat besparen op je budget! Bijvoorbeeld, als je jezelf als een nerd beschouwt, heb je weinig extraatjes nodig. Het enige wat je moet doen is de details wat uitvergroten.  Je weet wel, een bril dragen, grote oren … gewoon wat stereotiepe dingen aan jezelf toevoegen om bijvoorbeeld op Mark David Chapman te lijken! En heb je toevallig nog wat kledij op zolder liggen van enkele jaren geleden, maak er dan een zombie carnaval uit de jaren 80 van! Helemaal geen kledij in huis? Begin dan bij het begin en zoek een thema dat bij je past. Jij bent immers degene die het kostuum carnaval de hele avond zal moet dragen. Je kunt het dus maar beter zo comfortabel mogelijk maken. Eens je een thema hebt gevonden, komt de inspiratie vanzelf en kun je online beginnen zoeken – http://www.party-time.nl/kostuum-carnaval!

Oeps, toch geen inspiratie?

Dat kan gebeuren! Maar geen nood, hieronder vind je enkele typetjes waarmee je je vrienden de stuipen op het lijf kan jagen. Iedereen heeft zijn favoriete filmmoordenaar. Freddy Krueger. Jason Voorhees (die vent uit de Saw-reeks). De lijst is eindeloos! Als het op een simpele verkleedpartij aankomt, is de Halloween mes-zwaaiende maniak Michael Myers een goede keuze. Ik verkleedde me enkele jaren geleden en mijn kostuum carnaval bestond uit: een met bloed bevlekte jumpsuit, een plastic mes en het klassieke masker van Myers. Meer had ik niet nodig om er een moordend carnaval van te maken! Misschien zegt een enge clown als Pennywise je meer voor carnaval? Uiteraard enkel het origineel en het beste! De griezelige creatie van Stephen King achtervolgt al jaren onze nachtmerries en natuurlijk keerde hij in 2017 terug naar het grote scherm, wat alweer een geweldige inspiratie was voor een kostuum carnaval. Vergeet het superrealistische latexmasker niet, dat je ongetwijfeld zal helpen om in karakter te komen. Beloof me dat je je niet zult proberen te verbergen in een of andere afvoer – dat werkt alleen in films! Niemand is veilig voor zombies! En elk jaar opnieuw heel populair! Zowel voor vrouwen als mannen is het leuk om als zombie verkleed te gaan. Wat dacht je van een zombie priester als antwoord op al je gebeden tijdens carnaval. Een zombie outfit is trouwens comfortabel genoeg om de hele avond te dragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn