Macro economie

Onderzoek en advisering op het gebied van macro economie is van groot belang voor een organisatie. M.J. Stoffers Consultancy is een specialist op dit gebied en heeft al meerdere bedrijven bijgestaan. Nu staat hij klaar voor andere ondernemers die graag hun organisatie willen uitbreiden en daarvoor geavanceerde analyses nodig hebben. De website stoffers-consultancy.nl geeft meer duidelijkheid over de diensten en specialiteiten. Met name hoe hij bedrijven inzicht geeft in hun positie en hoe hij te werk gaat. Naast advies doet hij ook gedegen onderzoek als markt- en opinieonderzoeksbureau. Met name wat betreft macro economie kan hij gericht onderzoek doen om u van het juiste advies te voorzien. Het bureau is opgericht door Marc Stoffers en hij bezit een doctoraal in Bedrijfseconometrie. Een achtergrond die ervoor zorgt dat hij in staat is diverse berekeningen en analyses erop los te laten, om een goed beeld te krijgen van de voortgang van organisaties. Dit heeft hij al bewezen in branches als de bouwnijverheid, innovatie en grondstoffenmarkten. Sinds hij zijn bureau M.J. Stoffers Consultancy heeft opgestart, zit hij niet om werk verlegen. Naast zijn netwerk in Nederland, wordt zijn expertise op het gebied van macro economie ook regelmatig ingezet in landen als Oekraïne, Zambia, Namibië en Suriname.

Meer inzicht met macro economie

Een goed onderzoek in macro economie is een goede stap voor een onderneming. Met name als deze uitgevoerd is door een deskundig bureau als M.J. Stoffers Consultancy. Op de website wordt meer verteld over de ervaringen en andere bedrijven en landen waar onderzoek en advisering uitgevoerd is. Daar is zijn kennis ingeschakeld om de volgende punten uit te voeren:

  • Het bouwen van macro economische modellen. Deze maakt hij als excel spreadsheets.
  • Analyseren van de Nederlandse en de buitenlandse economie aan de hand van de theoretische de praktische kennis.

Mocht het nodig zijn dan schakelt hij de expertise van andere mensen uit zijn netwerk in. Allemaal zullen zij net zo deskundig en professioneel te werk gaan als hij, om tot een analyses te komen. Naast het creëren van de uitgebreide macro economie modellen, kan hij deze tevens voor u toelichten. Niet iedereen is thuis in deze uitgebreide analyses en berekeningen. Hoewel u een ondernemer bent, hoeft u niet te beschikken over de benodigde bedrijfseconomische kennis. Het is dan een uitkomst als u hiervoor kunt terugvallen op een expert. Deze maakt zonder moeite de berekeningen en analyses die nodig zijn voor een goede macro economie positie. Aanvullend krijgt u het advies, zodat u de juiste stappen kunt ondernemen.

Overige diensten

Naast macro economie is dit consultancy bureau ook in te zetten voor andere zaken om uw bedrijf verder op weg te helpen. Wat betreft consultancy zijn zij een goede partij om praktische, eenvoudige en innovatieve vraagstukken te behandelen. Vraagstukken waar u zelf wellicht niet uitkomt, maar waarbij het ook prettig is een derde partij naar te laten kijken. Een onafhankelijke partij kan met een frisse blik naar uw organisatie kijken. Door de ervaring met andere bedrijven kan hij u tips geven hoe processen anders aan te pakken. Allemaal om ervoor te zorgen dat de volgende macro economie analyse gunstiger uitkomt. Andere redenen om de kennis van M.J. Stoffers Consultancy in te schakelen voor macro economie, is om in te schatten welke volgende stappen gunstig zijn. Denk daarbij aan grote investeringen of een grote reorganisatie. Met een macro economie model krijgt u inzicht in de uitkomsten van dergelijke initiatieven. Zit u met een grote vraag die essentieel is voor de ontwikkeling en toekomst van uw bedrijf? Ga dan een gesprek aan met M.J. Stoffers Consultancy om erachter te komen wat hij voor u kan betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn