Meer gemak met een online werkplek

spiritcloud - Online werkplekAls zelfstandig ondernemer is een van uw grootste nachtmerries dat uw computer, laptop of mobiele telefoon er ineens mee ophoudt. Voor veel ondernemers zal dit namelijk inhouden dat ze een hoop informatie kwijt zijn en dat is absoluut niet wat u wilt. Het is dus verstandig om altijd een back-up achter de hand te hebben. Maar hoe kunt u dit het beste aanpakken? U kunt er uiteraard voor kiezen om een online back-up systeem te gebruiken waar u eens in de zoveel tijd uw bestanden op opslaat. Hier zitten echter ook risico’s aan, want wat doet u als een van uw apparaten het begeeft net nadat u die ene belangrijke opdracht heeft afgerond en u nog geen back-up heeft gemaakt? Kies daarom voor een online werkplek bij Spirit Cloud. U werkt eenvoudig in de cloud en slaat daar ook al uw werkzaamheden veilig op. Dit betekent dus dat u nooit meer bang hoeft te zijn om gegevens en bestanden kwijt te raken. Waar u ook bent, zolang u toegang heeft tot de cloud kunt u bij uw bestanden. Steeds meer ondernemers kiezen dan ook voor deze optie. Niet alleen omdat zij altijd en overal aan de slag kunnen, maar ook omdat er bij de online werkplek nog meer voordelen zijn om het werken als zelfstandig ondernemer makkelijker te maken.

  • Samenwerkingen met andere ondernemers of collega’s kan ook in de cloud
  • U heeft geen zorgen over ICT beheer, updates en beveiliging
  • U kunt uw eigen bedrijfssoftware meenemen

De online werkplek werkt eenvoudig en effectief en zoals u ziet aan de bovenstaande voordelen bespaart het u ook nog eens veel tijd. Voor iedere zelfstandige ondernemer is tijd geld en hoe meer u hier van bespaart hoe beter het is. Alle tijd die u overhoudt door te werken op een online werkplek kunt u weer besteden aan andere zaken binnen uw onderneming. De acquisitie bijvoorbeeld om meer klanten binnen te halen.

Een veilige online werkplek

De zelfstandige ondernemers die op deze online werkplek werken noemen de veiligheid van het systeem als een van de grootste voordelen. Wanneer u op uw eigen laptop werkt heeft u misschien toch altijd de angst dat iemand anders ongevraagd toegang heeft tot uw gegevens en dat is geen prettige gedachte. Het goed beschermen van uw systeem kost echter klauwen met geld en niet iedere ondernemer zal het er voor over hebben om die hoeveelheid geld daaraan uit te geven. Met een online werkplek bij Spirit Cloud hoeft u zich daar allemaal geen zorgen meer om te maken. Zij zorgen er niet alleen voor dat u altijd toegang heeft tot al uw bestanden en bedrijfssoftware, maar ook dat deze op een veilige plek staan. Werken op deze online werkplek biedt u dus veel meer dan alleen maar gemak. Zo wordt flexibel werken echt flexibel. Zeker binnen de MKB biedt het uiteenlopende mogelijkheden. Bent u samen met een collega bezig met een project? Dan kan de flexibiliteit flink teruglopen. Zonder een online werkplek moet u dan altijd samen op kantoor zijn om zaken te kunnen bespreken en het project verder uit te werken. Met de online werkplek is dat niet meer nodig. Doordat alle gegevens makkelijk online staan en ook direct opgeslagen worden kunnen jullie allebei vanaf een andere plek samen aan het project werken. Moet u voor een afspraak met een klant op locatie zijn, maar heeft u nog wel even de tijd om aan het project te werken? Dan is dat dus geen enkel probleem. U pakt er eenvoudig uw laptop of mobiele telefoon bij en gaat ermee aan de slag. Iedere gebruiker krijgt 10GB dataopslag en dat is voldoende om allerlei werkzaamheden mee uit te kunnen voeren.

Een online werkplek met gratis helpdesk

Werken op een online werkplek is dus op allerlei fronten zeer voordelig. Gaat er toch iets mis? Dan kunt u altijd gebruiken van de gratis helpdesk die u bij de online werkplek krijgt. Bent u bijvoorbeeld een document of een e-mail kwijt? Dan neemt u contact op met de helpdesk en zij zullen er dan voor zorgen dat u het weer terugkrijgt. Daarnaast kunt u ook andere zaken regelen met Spirit Cloud. Wat dacht u bijvoorbeeld van hardware? Niet ieder bedrijf vindt het prettig om alle hardware zelf te regelen. Spirit Cloud staat dus niet alleen voor u klaar om de perfecte online werkplek voor u in elkaar te zetten. Ook voor de apparatuur waarmee u de online werkplek kunt bereiken kunt u bij hen terecht. Daarnaast zijn er natuurlijk ook opties om de online werkplek uit te breiden. Is de 10GB die u automatisch bij het pakket krijgt niet genoeg? Dan kunt u dit verhogen naar 25GB. Dit is voor eigenlijk iedereen meer dan voldoende ruimte om mee te werken. Zoals u kunt zien zijn er dus uiteenlopende redenen waarom u voor een online werkplek bij Spirit Cloud zou moeten kiezen. Wilt u vandaag nog hiermee aan de slag? Neem dan contact op met het bedrijf. Zij kunnen u meer informatie geven over hoe alles werkt en nemen daarbij ook uw persoonlijke wensen in acht. Bij het bestellen van het pakket heeft u direct toegang tot het Officepakket, e-mail, agenda en kunnen zij uw bedrijfssoftware in de cloud zetten. Wilt u de overstap maken? Zet dan vandaag nog alles in gang en u kunt er zo mee aan de slag gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn