Notitieblokken bedrukken is een goede marketingstunt

Wilt u op een originele manier reclame maken voor uw bedrijf? Hebt u geen zin om altijd maar folders te moeten verspreiden, nieuwsbrieven naar e-mailadressen te versturen of dure tv-spotjes te maken? Gelijk hebt u! Natuurlijk zijn dit zaken die uw communicatie- en marketingafdeling continu blijven uitvoeren. Maar u kunt hun werk wat minder moeilijk maken door te besluiten relatiegeschenken aan te kopen. Want relatiegeschenken zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Laat bijvoorbeeld notitieblokken bedrukken met uw bedrijfsgegevens. U hebt nu niet alleen een geweldig leuk cadeautje voor uw personeel, zakenpartners, klanten en andere geïnteresseerden. Het werkt tevens als een vorm van sluikreclame. Alle mensen aan wie u dergelijke blokken en boekjes hebt geschonken zullen immers in het openbaar gebruik maken van hun blok. Anderen zien uw logo, slagzin en/of contactgegevens en zullen het onbewust opslaan. Misschien komt het juist als geroepen dat ze deze gegevens zien staan en is uw bedrijf net wat ze nodig hebben. Hoe dan ook, bedrukte notitieblokken en uitdelen is een goedkope manier van adverteren waar u veel voor terugkrijgt. Kijkt u eens op maxilia.nl als u benieuwd bent naar de prijzen van het notitieblokken bedrukken. Wist u dat u al vanaf 19 eurocent per blikje uw notitieblokken kunt bedrukken? Dat betekent overigens wel dat u een bulkbestelling van een duizendtal aan notitieblokken laat bedrukken. Maar het zal u waarschijnlijk niets verbazen dat u er zo vanaf bent als u een paar dagen op een drukbezochte jaarbeurs staat. Deze investering is goud waard!

U kunt het notitieblokken bedrukken uit handen geven

U kunt nu direct uw notitieblokken laten bedrukken als u al een duidelijk idee voor ogen hebt. Neemt u even contact met ons op. U vindt op de website uiteraard onze gegevens zodat u uw wensen kunt doorgeven. Misschien wilt u er uw logo opzetten, misschien uw slogan. Het maakt voor ons niet zoveel uit want we beschikken over diverse druktechnieken zodat we alle verschillende notitieblokken kunnen bedrukken. En dat is nog lang niet alles want we voorzien diverse relatiegeschenken en bedrijfskleding van belangrijke gegevens. Zo kunt u ook uw ballen, pennen, overige schrijfwaren, T-shirts en zelfs gereedschap laten voorzien van uw logo. Klinkt u dat als muziek in de oren?

  • Geef dan uw wensen aan. Vergeet daarbij niet te vermelden welke notitieblokken u wilt kopen. Geef uw gegevens door en vermeldt het gewenste lettertype en lettergrootte,
  • Dan krijgt u van ons een monster, offerte en schets toegestuurd.
  • Het is aan u om er veranderingen in aan te brengen. Gaat u hier direct akkoord mee?
  • Bestel dan door uw gegevens in te vullen of door in te loggen op uw account. Betaal via PayPal, iDEAL of uw credit card en we gaan meteen van start met het notitieblokken bedrukken.

Vergeet u niet om ook andere schrijfwaren te laten bedrukken?

Dankzij Maxilia hebt u binnenkort een geweldig relatiegeschenk dat tevens dient als reclamemiddel. We kunnen al uw schrijfwaren voorzien van een prachtig logo of van bedrijfsgegevens zoals u dat wenst. Het geeft het bedrijf een elegant gezicht dus het zal voelen als een upgrade voor uw personeel. Het staat immers prachtig als alle agenda’s, notitieboekjes, post its en zelfs het printerpapier is voorzien van uw gegevens. Velen zijn u dan ook al voorgegaan en hebben onze service beloond met een cijfer. We hebben een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 8,8 en daar zijn we uiteraard erg trots op. Voelt u vrij om ons ook te belonen met een cijfer. Wilt u tevens uw ervaring achterlaten? Schrijf dan een review, dat waarderen wij zeer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn