Ongediertebestrijding is de oplossing tegen al uw ongedierte

Stel u heeft muizen of ander ongedierte in huis. Dit kan vervelend zijn en daarnaast ook nog nare gevolgen met zich meebrengen. Ongediertebestrijding is vaak de enige oplossing, omdat u zelf niet weet hoe u ongedierte moet bestrijden. Ongediertebestrijding houdt in dat uw huis op specialistische wijze wordt gereinigd, zodat u binnen no time van het ongedierte af bent. Beestjes Kwijt helpt u met de ongediertebestrijding door gelijk een lokale specialist in te schakelen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, hoe u de beestjes kunt herkennen en wat u eraan kunt doen om ze te bestrijden. U kunt natuurlijk ook op onze website kijken om meer te lezen over de verschillende soorten ongedierte en wat u eraan kunt doen. Hier kunt u ook zien hoe u ongedierte kunt herkennen en welke omschrijving er bij dat soort ongedierte hoort.

Voorkom gezondheidsrisico’s met ongediertebestrijding

Ongedierte in of rondom het huis kan vervelend zijn. Daarom doet u eenvoudig de ongediertebestrijding inschakelen, zodat al het ongedierte verdwijnt. Behalve dat ongedierte de nodige hinder met zich meebrengt en economische schade toebrengt, kan het ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Met de ongediertebestrijding van Beestje Kwijt kunnen zowel bedrijven als particulieren van deze risico’s afkomen. Onze ongediertebestrijding wordt altijd met respect voor de omgeving en het milieu uitgevoerd. U kunt onze ongediertebestrijding bellen als u last heeft van:

  • Bedwantsen
  • Mieren
  • Zilvervisjes
  • Kakkerlakken
  • Wespen
  • Houtwormen
  • Vlooien
  • Knaagdieren

Overlast van vogels, en dan met name duiven, kan ook door onze specialisten opgelost worden. U kunt ons ten alle tijde bereiken, ook midden in de nacht. Zodra u ons belt, wordt u doorgeschakeld naar onze ongediertespecialist bij u in de buurt. Hier kunt u dan uw probleem of vraag doorgeven. Aan de hand daarvan komen wij in actie met het maken van de offerte, uitvoeren van een inspectie en het inplannen van een of meerdere bestrijdingsacties. Daarnaast ontvangt u ook advies om de terugkeer van ongedierte te voorkomen. Indien u dit wenst, kunnen wij ook een periodieke controle uitvoeren. Zo weet u zeker dat onze ongediertebestrijding voor de volle 100 procent helpt. Bij iedere actie garanderen wij u dat wij snel en efficiënt te werk gaan. Onze bestrijders staan binnen 24 uur op de stoep om direct spoedhulp te bieden bij ongedierte. Wij kunnen ook ongediertepreventie doen, waaronder een plaagdierpreventieplan opstellen en de periodieke controles zoals hierboven vermeld.

Aarzel niet om contact op te nemen voor advies over ongedierte

Beestjes Kwijt is uw specialist als het gaat om ongediertebestrijding door heel Nederland. Samen met ons grote netwerk van lokale bestrijders, kunnen wij er voor zorgen dat u snel van uw plaag af bent. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende ongedierteplagen, zoals hierboven vermeld. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kunnen brengen, waardoor zij eenvoudig overal op in kunnen spelen. Door onze landelijke dekking met lokale ongediertebestrijders zijn wij altijd in de buurt om u snel en effectief van dienst te kunnen zijn. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of heeft u vragen omtrent de bestrijding van ongedierte? Neem dan een kijkje op beestjeskwijt.nl. Hier vindt u een handig overzicht van al het ongedierte dat in of rond uw huis aanwezig kan zijn, zodat wij u gerichter kunnen helpen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met advies. Samen maken wij alles ongediertevrij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn