Online led strip profiel kopen

Ik bezit sinds een paar maanden een mooi restaurant aan de rand van een natuurgebied. Ik heb het bedrijf overgenomen toen het al goed liep, en dat doet het gelukkig nog steeds. Wel merken we dat steeds dezelfde mensen terugkomen, omdat ze de weg niet goed kunnen vinden. Ik besloot daarom ons restaurant mooier en beter te verlichten en de buitenverlichting aan te passen. Buiten hebben we dat gedaan met goede tuinverlichting, en binnen hebben we op diverse plekken een led strip profiel aangebracht. Met een led strip profiel kun je grote en kleine ruimtes mooi verlichten, en bovendien ben je met een led strip profiel voorzien van duurzame ledverlichting. Daarmee is het milieu beter af, en je portemonnee ook. Een led strip was voor ons de eerste keuze omdat we het elders al eens hadden gezien en onder de indruk waren van het mooie licht dat zo’n profiel verspreidt. Mijn vrouw wilde dit ook voor ons restaurant. Ik was eerst niet zo happig op het vernieuwen van ons licht, maar zij is verantwoordelijk voor het interieur en toen we er achter kwamen dat we vanaf de weg slecht te vinden zijn was ik om. Het bleek ook nog eens dat je een led strip profiel heel eenvoudig online kunt bestellen, via ledprofielkoning.nl. Hier hebben wij elke ledlamp die we geplaatst hebben kunnen bestellen, tegen voor ons aantrekkelijke prijzen. Als u ook op zoek bent naar een led strip profiel voor thuis of op de zaak kan ik zeker aanbevelen online een bestelling te plaatsen. Dat scheelt vaak geld in vergelijking met traditionele zaken, en bovendien hoeft u de deur niet uit om een bestelling online te doen. Dat is wel zo gemakkelijk. 

Led strip profiel aanbrengen

Het aanbrengen van een led strip schijnt heel eenvoudig te zijn. Wij hebben dit laten doen door onze klusjesman, die aangenaam verrast was door de kwaliteit van de led strip profiel die wij online hebben besteld. De klusjesman vertelde ons dat de lamp zelf heel makkelijk te plaatsen was door de handzame afmeting van één meter per profiel, terwijl de gehele afdekkap in één keer over meerdere profielen heen gelegd kon worden. Dat zorgde niet alleen voor een snelle installatie maar ook voor een naadloze afwerking. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat met behulp van een led strip profiel, en we krijgen regelmatig complimenten over onze nieuwe manier van verlichten. Mensen weten ons van buiten ook veel beter te vinden, en dat is weer goed voor onze zaak. 

Lichtplan voor ondernemers

Het led strip profiel dat in meerdere ruimtes is aangebracht maakt deel uit van het lichtplan dat is opgesteld door mijn vrouw. Als expert op het gebied van interieur weet zij hoe je met licht sfeer kunt creëren. Dat kunt u ook doen door diverse soorten verlichting in het interieur te plaatsen, bijvoorbeeld:

  • Led strip profiel
  • Schemerlamp
  • Kroonluchter
  • Dimmer
  • Kaarslicht 

Het hangt er van af welke sfeer u wilt creëren. In ons restaurant hebben we gekozen voor een intieme sfeer waar mensen eten, terwijl we in de keuken en entree feller licht hebben, zodat onze koks goed kunnen werken. Een goed lichtplan is essentieel als u een bepaalde sfeer wilt uitstralen. Daarbij kan een led strip profiel ook heel handig zijn. Online zijn deze eenvoudig en tegen scherpe prijzen te bestellen. Kijk daarom eens op ledprofielkoning voor een kwalitatief goede led strip en verbaas u over de kosten die u bespaart door over te stappen op ledlicht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn