Ons eerste huis verkopen

Ons eerste huis verkopenDe afgelopen vijf jaar woonde ik samen met mijn vrouw en ons dochtertje in een kleine stad. Het was het eerste huis dat we gekocht hebben en het huis bevindt zich in de stad waar ik ben geboren. Daarvoor hebben we veel in het buitenland gewoond. Voor mij werk moest ik elke keer naar het buitenland voor verschillende projecten, maar uiteindelijk wilde ik een wat rustiger leven. Mijn vrouw ging elke keer met mij mee en dat was erg zwaar voor haar. We besloten om naar Nederland terug te keren en een gezinnetje te starten. Voor mijn werk woonden we in de jaren daarvoor in grote wereldsteden, waar het altijd erg druk is. We woonden wel vaak in rustige wijken, maar je merkte toch de drukte van de stad. Toen we op zoek gingen in Nederland kozen we bewust voor een plek die rustiger zou zijn. Het stadje waar ik ben geboren kwam toen ook ter sprake. Daarnaast was het handig dat mijn ouders hier nog woonden, zij konden misschien helpen als we een baby zouden krijgen. We vonden een leuk huisje in mijn geboortestad en besloten om het te kopen. Twee jaar later werd onze dochter geboren. Nu is mijn vrouw weer zwanger en we verwachten een tweeling. Het is allemaal erg spannend, maar we zijn er erg blij mee. Maar we wisten dat het huis waar we in woonden te klein is voor een gezin van vijf. Het kan nog met twee baby’s, maar als ze wat groter worden, dan hadden we echt te weinig ruimte. We bekeken ook snel de mogelijkheid om het huis uit te bouwen, maar een groter huis leek ons verstandiger. Van een huis verkopen hadden we allebei geen verstand, want dat hadden we nog nooit gedaan. Daarom wisten we ook niet waar we op moeten letten als je een huis verkopen wilt. We wilden niet maanden lang met het huis zitten en het liefste zo snel mogelijk verhuizen.    

Een handige gids voor een huis verkopen

Ik begon mij een beetje in te lezen online en zag dat er erg veel informatie over een huis verkopen te vinden is. Ik las veel over verschillende onderwerpen, maar ik wilde eigenlijk een complete gids over een huis verkopen. Met mijn vrouw zwanger, de zorg voor ons dochtertje en een drukke baan, had ik niet de tijd om uren lang allemaal pagina’s te bezoeken. Gelukkig vond ik een zeer handige en complete gids op huisverkopenmakelaar. In de gids staat over alle verschillende onderwerpen uitgebreid beschreven waar je op moet letten. Ik liet de gids aan mijn vrouw zien en samen lazen we het door. We maakten notities over alle punten die voor ons interessant waren en wisten op deze manier waar we op moesten letten bij een huis verkopen. We hadden het gevoel dat we goed voorbereid aan de slag konden.

Met de gids wisten we precies wat we moesten doen

De gids was voor ons geweldig. We hadden het gevoel dat we controle hadden over het hele proces. Bij elke stap wisten we precies wat we moesten doen.

De gids van Huis Verkopen Makelaar is handig voor iedereen die een huis gaat verkopen

  • De gids is zeer compleet en duidelijk
  • Een goede voorbereiding op alle aspecten van een huis verkopen
  • Handig voor verkopers met en zonder ervaring
  • Zorgt dat je sneller en voor een hogere prijs kan verkopen

Met onze goede voorbereiding had ik het gevoel dat ons huis verkopen zeer makkelijk zou worden. We wisten hoe we meer potentiële kopers konden aantrekken en een goede prijs voor ons huis zouden krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn