Op een nette manier een pakket verpakken

Handmatig-verpakken - Pakket verpakkenElk bedrijf dat producten levert krijgt er mee te maken: het goed verpakken van een pakket. Een pakket verpakken is op grote schaal vaak helemaal niet zo makkelijk als dat het lijkt. Het is bijna lopende band werk, maar daar worden de pakketten niet beter van. Met de hand een pakket verpakken kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Voor veel mensen is het toch lastig om dit op grote schaal te doen en ze krijgen er natuurlijk ook al snel genoeg van. Een handmatig verpakt pakket doet het echter wel heel goed bij de klant. Hij of zij ziet meteen dat er veel zorg aan het pakket is besteed en zal vaker terugkomen om een nieuwe bestelling te plaatsen. Wanneer er dus toch gekozen wordt om een pakket te verpakken met de hand, maar niemand in het bedrijf deze taak op zich wil nemen, is het goed om een extern bedrijf in te huren die deze taken op zich kan nemen. Handmatig Verpakken Haaksbergen is zo’n bedrijf dat handmatig pakketten van allerlei maten kan verpakken. De grote groep medewerkers gaat met uw pakket aan de slag en maakt helemaal zoals u het graag wilt zien. Dit doen ze vooral met zorg voor het pakket. De ervaren verpakkers zullen vakkundig uw pakket verpakken. Het familiebedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in het verpakken van allerlei soorten en maten pakketten. Een pakket verpakken uit handen geven geeft veel rust. Het is vaak al druk genoeg bij grote orders en dan wilt u uiteraard liever al meteen weer door kunnen om die volgende order binnen te halen. U heeft dan minder tijd over om alle pakketten even mooi en zorgvuldig in te pakken. Uw pakket verpakken kunt u dus ook beter uitbesteden. Bij Handmatig Verpakken Haaksberger is elk pakket uniek, maar wordt er toch zeer snel gewerkt. Dit komt door de jarenlange ervaring die alle medewerkers hebben. Ook kunt u er van uitgaan dat er zeer voorzichtig met uw pakketten wordt omgegaan. Elk pakket wordt netjes klaargezet voor transport. Uw pakket verpakken op deze manier heeft vele voordelen:

  • Een mooie persoonlijke touch
  • Verpakkingen van kwaliteit
  • Snelle levering

Door niet zelf uw pakket te verpakken houdt u geld over. Er hoeft bijvoorbeeld geen verpakkingsmateriaal ingekocht te worden. Ook kunt u rekenen op een snelle levering.

Een groot pakket verpakken

De verzending van een pakket naar de klant is van groot belang. Veel groter dan men vaak denkt. Het is namelijk behoorlijk vervelend wanneer een besteld product in een slechte verpakking aankomt. De klant is dan zeker niet onder de indruk en zal denken dat er ook iets mis is met het product zelf. U wilt natuurlijk niet dat uw bedrijf hierop achteruit gaat. Tegenwoordig heeft u al een behoorlijk probleem wanneer er enkele negatieve reviews op het internet verschijnen. Door de hoge concurrentie moet u boven de anderen uitsteken en dat kan goed met een mooi handmatig verpakt product. Een eerste indruk kan namelijk maar één keer gemaakt worden en die is dan ook heel belangrijk. Een pakket verpakken met de hand ziet er stijlvol en zorgzaam uit en veel mensen vinden dat al een cadeautje op zich, omdat de hedendaagse massaproductie veel minder tijd besteed aan een persoonlijke verpakking. Wilt u ook een pakket laten verpakken op een professionele manier? Vraag dan eens een offerte op voor het laten verpakken van uw producten door Handmatig Verpakken Haaksbergen. Hierdoor weet u zeker dat de mooie verpakkingen van stevig papier met een mooi lint of een robuust touw een meerwaarde vormen in de ogen van uw klanten. Zij zullen dan veel sneller een tweede of derde bestelling plaatsen en uw bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen. Het is mogelijk om een klein pakket te verpakken, maar ook zeker een groot pakket is geen enkele moeite. Voor afwijkende vormen kunt u ook van te voren contact opnemen, zodat u zeker weet wat de mogelijkheden zijn. Voor de grote orders is er een speciale hal aanwezig waar veel mensen tegelijk aan het verpakken van de producten kunnen werken, hierdoor loopt het verpakken geen vertragingen op en bent u verzekerd van een snelle levering.

Meer dan alleen verpakken

Bij Handmatig Verpakken Haaksbergen wordt elk pakket met liefde behandeld. Een pakket verpakken gebeurt snel, maar dat betekent niet dat er minder goed verpakte pakketten tussen zitten. Al vele jaren wordt er met zorg aan de vele pakketten gewerkt en tegenwoordig is het ook mogelijk om andere diensten te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het krimpen of sealen van producten of het op de post doen van de pakketten die verpakt zijn. Een pakket verpakken is dus niet het enige dat u kunt verwachten. Juist door deze diversiteit vindt u altijd wel een type verpakking die het beste bij uw product past. Mocht u graag meer informatie willen over de verschillende mogelijkheden dan is het verstandig om even te bellen of te mailen. De ervaren medewerkers kunnen u helpen met deskundig advies en meteen een duidelijke offerte voor het verpakken naar u toesturen. Wilt u ook een mooi pakket verpakken? Wacht dan niet te lang en huur een extern bedrijf in om kosten te besparen. Een pakket verpakken kan ook worden gedaan nadat eerst alles gesorteerd is. Dit is een andere losse dienst. Ook het plakken van stickers of het vouwen van geschenkdozen of zelfs een presentatiemap behoort tot de vele mogelijkheden. Een pakket verpakken was nog nooit zo makkelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn