Op zoek naar een hippe kattenkrabpaal?

Mensen met katten vinden vaak de kattenkrabpaal een vreselijke doorn in het oog, want het zijn nu eenmaal niet de meest mooie items in je huis. Via krabpaal.nl kun je echter hele hippe exemplaren kopen, die zeker niet misstaan in een mooi design interieur. Je geeft je kat daarmee oneindig speelplezier, zonder dat je jezelf ergert aan het vreselijke design van zo’n kattenkrabpaal. In dee webshop bieden ze je super veel meubels en accessoires voor katten, zoals:

  • Speciale mandjes voor katten
  • Hangmatjes voor katten die je aan de muur kunt hangen
  • Tunnels waar katten zich in kunnen verstoppen
  • Mooie design kattenbakken
  • Allerlei speeltjes en andere accessoires voor katten

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar mooie bakjes om het eten en water in te doen voor je kat, dan ben je in deze webshop aan het juiste adres. Ze hebben er diverse, en ze zien er allemaal even leuk uit. Wie zegt dat voederbakjes voor je huisdier altijd lelijk moeten zijn? Dat is natuurlijk nergens voor nodig. Deze voederbakjes kun je uiteraard ook voor (kleine) honden gebruiken. Grotere honden kun je beter een hogere bak geven, zodat ze niet teveel hoeven bukken. Als laatste shop je in deze webshop ook zo’n gave kattenkrabpaal. Wist je dat het formaat van de paal afhankelijk is van jouw kat? Er zijn namelijk zowel hele grote als hele kleine katten, en elk formaat kat is gebaat bij een ander soort krabpaal. Natuurlijk kunnen kleine katten prima gebruik maken van een heel groot exemplaar kattenkrabpaal, maar een grote kater kan niet in het holletje van een kleiner exemplaar. Let daarop als je hem wilt bestellen, dat je de juiste maat kiest.

Super uitgebreide kattenkrabpaal

Wil je jouw kat iets geven waar hij eindeloos mee kan spelen en waar hij flink de hoogte mee in kan? Dan zit je in deze webshop goed. Daar verkopen ze namelijk een kattenkrabpaal die zo hoog is dat je hem aan het plafond kunt bevestigen. Zo’n zogeheten plafondkrabpaal is super leuk voor katten, want katten houden nu eenmaal van hoogtes. Het liefst zitten ze zo hoog mogelijk, wat de rede is dat mandjes en schuilplekjes die op de grond staan niet gauw worden gebruikt. Een kattenkrabpaal die tot het plafond komt is ideaal voor katten die houden van klimmen en klauteren. Bovenin zo’n krabpaal zit altijd een plateau of een zacht hangmatje waar de kat in kan chillen, van waaruit hij de hele kamer kan overzien. Je zult zien dat dat de nieuwe favo plek wordt van je kat.

Een design kattenbak, iets voor jou?

Los van zo’n super hoge kattenkrabpaal kun je in deze webshop ook een heuse design kattenbak kopen. Dat is dus een kattenbak, maar dan mooi vormgegeven. Even wennen, want kattenbakken zijn normaal gesproken super lelijk. Zoek jij een exemplaar die geen doorn in het oog is, en die je dus gerust in de keuken kunt laten staan? Bekijk dan het assortiment kattenbakken in deze webshop. Er staan er genoeg bij die je niet in een hoekje hoeft weg te stoppen omdat ze zo lelijk zijn. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn