Opzoek naar e-commerce software voor uw bedrijf? Novulo sluit naadloos aan op uw wensen!

Bent u opzoek naar e-commerce software dat aansluit op de wensen en behoeften van uw bedrijf? novulo is uw partner! Met een team van deskundige techneuten en IT’ers hebben wij de beste e-commerce software ontwikkeld voor elke onderneming. Als enterprise retailer staan wij garant voor flexibele e-commerce software dat u helemaal naar de behoeften van uw bedrijf kunt samenstellen. Het systeem bestaat uit honderden losse componenten die u eenvoudig én naadloos met elkaar kunt samenbrengen tot één oneindig op te schalen systeem. novulo biedt u de beste en zeer gebruiksvriendelijke e-commerce software, zoals u nergens anders zult vinden. Benieuwd naar meer informatie? Wij nemen graag met u de mogelijkheden door. novulo voor duurzame e-commerce software.

Wat is e-commerce software?

novulo heeft speciaal voor retail ondernemers e-commerce software ontwikkeld waarin u oneindig kunt uitbreiden en waardoor het geheel eenvoudig mee kan groeien met uw bedrijf. Wat is e-commerce software nou eigenlijk? In veel gevallen is het een verzameling van één of meerdere softwarepakketten, waarmee het mogelijk is om een webshop te starten en beheren. Alle basisfunctionaliteiten zijn hierin opgenomen, zoals het toevoegen van producten en het inrichten van het betaalproces voor klanten. In grote lijnen kan onderscheid worden gemaakt in open-source pakketten en Software as a Service (SaaS). De eerste is gratis, maar vraagt veel technische kennis, daarentegen biedt SaaS een kant-en-klaar platform, waarvoor periodiek betaalt dient te worden. Wat de beste e-commerce software voor uw webshop is, hangt geheel af van uw wensen. Waar beide varianten echter in tekortschieten, is flexibiliteit en functionaliteit. Een webshop is namelijk maatwerk en bij het toepassen van de zojuist genoemde e-commerce mogelijkheden is dit slechts beperkt aan de orde.

De beste e-commerce software voor uw bedrijf

De oplossing voor problemen op het gebied van flexibiliteit en functionaliteit ligt voor de hand; maatwerk. Een webshop dient gerealiseerd te worden op basis van maatwerk e-commerce software voor de retail. De oplossing ligt dus in schaalbare e-commerce software in de vorm van één geïntegreerd platform. Dit betekent in de praktijk dat u kunt kiezen uit honderden losse componenten waaruit u een webshop kunt opbouwen. Deze brengt u naadloos samen in één geïntegreerd platform, zodat uw webshop eruit ziet zoals u heeft samengesteld. Componenten zijn op elk moment toe te voegen of te verwijderen, waardoor uw e-commerce software altijd voor u werkt, zoals u dat wenst. novulo heeft het geheel exact afgestemd op de wensen van ambitieuze retailers op enterprise niveau. Onze e-commerce software zorgt ervoor dat zeer dure kostenposten als datadistributie en koppelingen met losse PIM- en ERP-applicaties overbodig worden. Onze software is functioneel en overzichtelijk, waarin alle benodigde functionaliteiten zijn verweven in één enkele applicatie die op elk moment toegankelijk en aanpasbaar is. 

Voordelen e-commerce software van novulo:

 • Altijd toegankelijk en aanpasbaar
 • Bestaat uit honderden losse componenten
 • Geen belemmeringen meer in functionaliteit en flexibiliteit 
 • Geheel wordt naadloos geïntegreerd in een platform 
 • Kosten besparen op peperdure kostenposten
 • Maatwerk webshop 
 • Oneindig uit te breiden
 • Professionele advisering 
 • Toekomstbestendig 
 • Unieke e-commerce software 
 • Zelfstandig aan de slag gaan 
Benieuwd naar onze unieke e-commerce software, die het gemak en onderhoud van uw webshop voorgoed kunnen vereenvoudigen? Bezoek dan nu onze website: novulo.com of neem vrijblijvend contact met ons op. novulo unieke e-commerce software voor retailers!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn