Papieren draagtassen in plaats van plastic

In het verleden kreeg je in iedere winkel een plastic tasje om je boodschappen heen, maar tegenwoordig mag dit niet meer. Voor jou als winkelier is dit best lastig, tenzij je besluit over te stappen op papieren draagtassen! Veel klanten vinden het nog steeds wennen dat ze geen tasjes meer krijgen in winkels en dat ze moeten betalen als ze er wel eentje willen hebben. Hier wordt dan ook nog wel eens over gemopperd, vooral als men ergens redelijk wat geld uitgeeft, bijvoorbeeld in een wat duurdere kledingzaak. Men vindt het dan raar dat ze de gekochte kleding zo in de hand gedrukt krijgen of geld moeten neerleggen om er een tas omheen te krijgen. Voor jou als winkelier kan dit ook best vervelend zijn, je wilt immers service bieden. En dat kan, mits je kiest voor papieren draagtassen! Gezien de milieuvervuiling is het eigenlijk heel logisch dat de overheid deze maatregel ingesteld heeft, tasjes belanden gewoon te vaak langs de kant van de weg en uiteindelijk in de plastic soep in de oceanen. Maar met papieren draagtassen gebeurt dit veel minder snel en eindigen ze wel als zwerfvuil, dan zullen ze uiteindelijk vanzelf afbreken in de natuur, zonder schadelijke gevolgen. Je mag als winkelier deze tassen van papier bovendien wel gratis weggeven. Dat maakt ze tot een uitstekende keus!

Papieren draagtassen laten bedrukken

Voor winkeliers is het natuurlijk niet alleen vanwege de service een probleem dat ze geen plastic tasjes meer weg mogen geven, maar ook vanwege de reclame. Ook wat dat betreft is een overstap op papieren draagtassen dus een aanrader! Het werkt immers toch zo dat als je op de markt staat of een zaak hebt in een winkelstraat, het goed is voor je naamsbekendheid als veel mensen rondlopen met tassen met daarop jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Dit toont immers dat er velen zijn die bij jou een aankoop hebben gedaan en dat wekt de interesse van het overige winkelende publiek. Ook daarom zijn papieren draagtassen dus een goede keus. Ze stralen bovendien veel meer luxe en kwaliteit uit dan de dunne plastieken exemplaren. En mensen weten dat papier beter is voor het milieu en goed is te recyclen. Ook je imago verbeter je dus op deze manier! Al met al zijn er dus heel veel redenen waarom je voor het gebruik hiervan zou kunnen kiezen:

  • je kunt je klanten weer service leveren, zonder hiervoor geld te hoeven vragen
  • klanten maken gratis reclame voor jou, door met de tasjes op straat te lopen
  • papieren draagtassen stralen luxe uit
  • je draagt je steentje bij aan een beter milieu

Diverse opties

Wil jij papieren draagtassen laten bedrukken, dan moet je zeker eens kijken naar de mogelijkheden die Ecorelatiegeschenken.be jou kan bieden! Zij bieden echt een ruime keus op dit gebied, je kunt voor heel basic varianten kiezen, maar ook voor exemplaren met een luxe uitstraling. Je kunt een keus maken uit diverse formaten en ook uit verschillende soorten hengsels. Wat voor soort papieren draagtassen jij ook zoekt, bij hen zul je het zeker kunnen vinden! Wat fijn is om te weten, dat alle tasjes die zij leveren gemaakt zijn van gerecycled papier. Als je bij hen deze tassen bestelt, dan weet je dus ook zeker dat jij een duurzame keus maakt. Uiteraard bieden zij jou veel vrijheid in wat voor bedrukking er op komt, je kiest zelf een tekst of afbeelding en ook de kleur van de bedrukking kun je zelf bepalen. Zo kun je de papieren draagtassen er dus precies zo uit laten zien als jij vindt passen bij jouw zaak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn