Promotieartikelen

Voor iedere ondernemer is het belangrijk om reclame te maken en er op die manier voor te zorgen dat het bedrijf meer bekendheid krijgt bij het publiek. Nu zijn er natuurlijk verschillende manieren om dit te doen, een van de opties die u kunt kiezen is het gebruik van promotieartikelen. Het kiezen van promotieartikelen heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere manieren van reclame maken. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een advertentie te plaatsen in een krant, dan is het maar de vraag of mensen deze advertentie ook daadwerkelijk zullen lezen. Vaak zal het nauwelijks tot hen doordringen van wie dit reclamebericht nu echt afkomstig was. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om huis aan huis een folder te laten verspreiden met daarin informatie over uw onderneming, maar de kans is zeer groot dat deze ongelezen bij het oud papier beland. Ook een reclamespotje op televisie is natuurlijk nog een idee, maar veel mensen lopen weg om wat drinken in te schenken of om naar het toilet te gaan op het moment dat deze spotjes uitgezonden worden op de televisie. In alle drie de gevallen betekent het dus dat u veel geld geïnvesteerd hebt in iets wat door de consument nauwelijks bekeken wordt. Dat is natuurlijk erg zonde en daarom kunt u dus ook veel beter voor promotieartikelen kiezen om reclame te maken voor uw bedrijf. Het voordeel van promotieartikelen is namelijk dat deze relatief een stuk goedkoper zijn en dat ze veel vaker uw onderneming onder de aandacht brengen bij mensen. Een spotje wordt voor een bepaald bedrag immers maar één keer uitgezonden, een advertentie verschijnt ook maar eenmaal, net als een folder. Promotieartikelen daarentegen blijven bestaan en veel mensen houden ze in gebruik, omdat het gewone nuttige gebruiksvoorwerpen zijn. Op die manier kunt u uw bedrijf dus voor een relatief laag bedrag veel vaker bij mensen onder de aandacht brengen. Dat is natuurlijk wel zo effectief.

Verschillende soorten promotieartikelen

Als u uw bedrijf wilt promoten, dan kunt u hiervoor verschillende producten gebruiken. De meest bekende en meest gebruikte product binnen de promotieartikelen is waarschijnlijk de pen. Het grote voordeel van pennen is natuurlijk dat ze heel goedkoop zijn in aanschaf, dat u ze heel gemakkelijk uit kunt delen tijdens bijvoorbeeld een open dag en dat niemand ze zomaar weg zal gooien, aangezien het natuurlijk altijd handig is om een pen op voorraad te hebben. Een nadeel is dat het te bedrukken oppervlak vrij klein is, waardoor u er weinig tekst op kwijt kunt en de tekst ook niet heel erg in het oog zal springen bij anderen behalve de gebruiker ervan. Wilt u dat niet alleen de gebruiker, maar ook anderen de tekst op uw promotieartikelen goed kunnen zien, waardoor u meer mensen bereikt met één product? Dan is het zaak om voor andere soorten promotieartikelen te kiezen. Een pet bijvoorbeeld zal bij velen in het oog springen en veel mensen zullen bekijken wat voor bedrukking er precies op staat. Als uw pet zo mooi is dat anderen deze regelmatig willen dragen op momenten dat zij buitenshuis zijn, dan kunt u met één pet dus veel mensen bereiken. Ook paraplu’s zijn wat dat betreft handige promotieartikelen. U kunt er relatief veel tekst op kwijt of u kunt uw logo er groot op laten afdrukken, waardoor het goed zichtbaar is. Een paraplu is altijd handig om bij de hand te hebben, dus mensen zullen deze niet zomaar wegdoen. In Nederland regent het bovendien regelmatig, waardoor het ook een veelgebruikt artikel is. Ook dit is daarom zeer efficiënt. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer promotieartikelen te verkrijgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van kleding, sjaals, handdoeken, bidons, aanstekers, sleutelhangers, usb-sticks, zweetbandjes, veiligheidsvesten, keycords, notitieblokken, linialen of magneten. Dit is nog maar een kleine selectie van de producten die u zou kunnen laten bedrukken om uw bedrijf te promoten.

Totaalleverancier van artikelen voor promotie

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een ruime selectie aan promotieartikelen? Dan bent u bij dereklameshop.nl aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een zeer ruime keuze aan producten die u kunt laten bedrukken om op die manier te gebruiken als promotieartikelen of als relatiegeschenken. Hoe gaat het bestellen van promotieartikelen via dit bedrijf nu precies in het werk? Er zijn verschillende stappen die u dient te doorlopen:

  • u bekijkt het aanbod aan producten op de website en maakt daaruit uw keuze
  • u plaatst uw bestelling, zendt uw logo naar hen op en u krijgt een orderbevestiging toegestuurd
  • u ontvangt een proforma factuur van uw bestelling
  • na betaling van de factuur wordt de bestelling in behandeling genomen en verwerkt
  • u krijgt de producten toegestuurd

De levertijd van de diverse artikelen loopt nogal uiteen, sommige producten kunnen al na twee tot drie werkdagen geleverd worden, terwijl voor andere de levertijd op een maand ligt. Het is goed om hier rekening mee te houden voordat u bestelt. Het is mogelijk om uw producten met spoed te krijgen. Hiervoor betaalt u wel meer kosten, maar hier staat tegenover dat u de artikelen binnen achtenveertig uur geleverd krijgt. Daarnaast is het goed om te weten dat alle prijzen die bij de promotieartikelen vermeld staan op de website exclusief btw zijn. Bestelt u voor meer dan vijfhonderd euro (exclusief btw) dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Voor promotieartikelen bent u bij dereklameshop.nl dus zeker aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn