Regel het zakelijk internet via Message to the Moon

Als je thuis af en toe even op het internet zit om iets op te zoeken of iets te kopen via 1 van de vele webwinkels, dan hoef je niet per se toegang te hebben tot razendsnel internet. Het is mooi als je deze toegang hebt, want sneller internet maakt het surfen uiteraard prettiger. Maar het is geen dealbreaker als je internet wat langzamer is wanneer je sporadisch gebruik maakt van internet. Maak je echter veelvuldig gebruik van internet door bijvoorbeeld series in 4k te streamen of veel te downloaden, dan is langzaam internet een hoogst irritante stoorzender. In dat geval is snel internet dus wel noodzakelijk en moet je een provider uitzoeken die jou snel internet kan leveren. Als je voor zakelijke doeleinden gebruik wilt maken van internet, dan is het wederom maar net hoeveel en waarvoor je het internet gebruikt. Als je veel aan het werk bent op een netwerk waar je collega’s ook op zitten en als je vanaf verschillende locaties toegang moet kunnen krijgen tot dit netwerk, dan is het goed om je zakelijk internet te regelen via Message to the Moon. Je kunt dan niet volstaan met een gewone ADSL verbinding of iets dergelijks. Het internet moet snel zijn, maar de server moet ook zo zijn ingericht dat er meerdere mensen gebruik van kunnen maken en het netwerk moet bijvoorbeeld uitgebreid kunnen worden over verschillende locaties. Qua snelheid is het maar net hoe intensief je gebruik maakt van alles dat het internet jou op zakelijk gebied te bieden heeft. Als je veel conference calls hebt en als heel veel van je werk online gebeurt, dan is het zeker verstandig om voldoende snelheid te hebben voor je zakelijk internet. Gelukkig heb je bij Message to the Moon qua snelheden 3 opties, namelijk:

  • 50 Mbit/s Down
  • 100 Mbit/s Down
  • 200 Mbit/s Down

Waar je ook voor kiest voor jouw zakelijk internet, Message to the Moon zorgt dat het geleverd en ge├»nstalleerd wordt. Je krijgt niet 1 of ander doe-het-zelf pakket toegestuurd om het vervolgens allemaal zelf maar uit te zoeken. Dat is met particulier internet uiteraard wel het geval. Het is voor je eigen internet thuis dan ook gebruikelijk dat je het poogt te installeren en dat je vervolgens de klantenservice moet bellen, omdat je geen signaal hebt. Met zakelijk internet van Message to the Moon hoef je je daar dus geen zorgen over te maken. Als je een pakket bestelt, dan wordt dat geleverd en ge├»nstalleerd en men zal niet vertrekken totdat alles werkt. 

Regel het zakelijk internet via Message to the Moon

Kies voor het zakelijk internet dat bij jou bedrijf past 

Als je zakelijk internet wilt kopen, dan moet je goed kijken naar de verschillende mogelijkheden. Je kunt bij Message to the Moon kiezen voor verschillende pakketten die meer of minder goed aansluiten bij de doeleinden van jouw onderneming. Daarom is het zeker een goed idee om goed te kijken naar je opties, zodat je daarna een passende keuze kunt maken voor zakelijk internet. 

Neem gerust contact op met Message to the Moon

Als je graag meer wilt weten over zakelijk internet voor jouw bedrijf, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen. Tevens kun je terecht op de website van messagetothemoon.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn