Relatiegeschenken

Robitex - RelatiegeschenkenAls u een bedrijf hebt, dan is het natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen ook daadwerkelijk van het bestaan van uw onderneming weten. Hoe krijgt u dit nu voor elkaar? Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit te doen, een van die manieren is het uitdelen van relatiegeschenken. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een reclamespotje uit te laten zenden of advertenties te plaatsen. Waarom zou u nu kiezen voor relatiegeschenken en niet voor advertenties of reclamespotjes? Een goede reden is dat de laatste twee varianten aardig prijziger zijn. Bovendien zijn ze maar kortdurend en loopt u het risico dat mensen het spotje niet zien of de advertentie niet lezen. Op die manier weet u nog steeds niet de aandacht van potentiƫle klanten of relaties te trekken. Kiest u echter voor het uitdelen van relatiegeschenken, bijvoorbeeld voor pennen met een opdruk van uw bedrijfsnaam, dan zien mensen keer op keer uw bedrijfsnaam voorbij komen op het moment dat zij de pen gebruiken. Dit geeft natuurlijk geen garanties, maar het zorgt er in ieder geval wel voor dat uw naamsbekendheid een stuk groter wordt. Bovendien kunnen relatiegeschenken zoals pennen ook weer doorgegeven worden aan anderen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de eerste ontvanger zijn pen uitleent of deze weggeeft aan iemand anders, omdat hij zelf al te veel pennen heeft. Op dat moment komt er nog weer iemand anders in contact met uw bedrijfsnaam. Dit kan nieuwsgierigheid wekken en mensen kunnen dan op zoek gaan naar wat uw onderneming precies doet en wat voor voordelen u hen kunt bieden. Op die manier kan het eenmalig uitdelen van relatiegeschenken er dus voor zorgen dat een grote groep mensen in contact komt met uw onderneming.

Verschillende soorten relatiegeschenken

Overweegt u om relatiegeschenken te laten maken om zo de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten, dan is het goed om te weten dat u hiervoor tegenwoordig uit veel verschillende producten kunt kiezen. In het verleden werden hiervoor voornamelijk pennen gebruikt, maar er zijn nu zoveel meer geschikte opties. Dat betekent niet dat pennen geen goede keus zouden zijn, in al hun eenvoud zijn ze nog steeds een geschikte optie. Maar de keus op het gebied van relatiegeschenken is nu zoveel groter, u kunt bijvoorbeeld denken aan producten als:

  • voetballen
  • paraplu’s
  • ijskrabbers
  • spaarpotten
  • bidons
  • schrijfmappen

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is, de keus is echt nog een stuk groter. Hoe maakt u nu een keus tussen al deze mogelijke relatiegeschenken? Hoe bepaalt u welke u het best kunt kiezen? Daarbij spelen natuurlijk een aantal factoren een rol. In de eerste plaats is dat het soort bedrijf dat u hebt. Niet ieder product past immers evengoed bij iedere onderneming. Verkoopt uw bedrijf auto-onderdelen of hebt u een garage, dan zijn ijskrabbers natuurlijk ideale relatiegeschenken. Maar hebt u een reisbureau dat zich vooral richt op zonnige bestemmingen, dan heeft dit natuurlijk weinig affiniteit met uw onderneming. Een bidon is dan een betere keus, of een voetbal, als uw reisbureau zich richt op gezinnen. Een ander punt dat in uw overweging voor een bepaald product mee zal spelen, is de hoeveelheid mensen die u met een product bereikt. Kiest u voor een paraplu, dan zullen veel mensen uw bedrijfsnaam lezen als hier mee over straat gelopen wordt, bij een spaarpot is dit natuurlijk veel minder het geval. Een spaarpot wordt echter wel door de gebruiker ervan veel vaker gezien, waardoor de naam vaker terugkomt. Dit is dus ook zeker een afweging. Tot slot speelt bij de keuze voor relatiegeschenken natuurlijk ook uw budget mee. Sommige producten zijn natuurlijk duurder dan andere en het is zeker belangrijk om dit in uw keuzeproces mee te nemen.

Veel mogelijkheden bij Robitex

Wilt u relatiegeschenken aan gaan schaffen, dan bent u bij Robitex hiervoor aan het juiste adres. Bij hen kunt u terecht voor een zeer ruime keus op dit gebied, zij kunnen zeer veel verschillende producten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en ook kunnen zij bijvoorbeeld messen of karaffen voor u laten graveren om deze als relatiegeschenken weg te kunnen geven. De ruime keus die zij te bieden hebben, is natuurlijk een belangrijke reden om juist voor Robitex te kiezen. Maar er zijn meer redenen om dat te doen. Een andere reden om uw relatiegeschenken bij hen te bestellen, is dat zij snel en vakkundig werken. Zij hebben al meer dan twintig jaar ervaring op dit gebied en u kunt er daardoor dan ook absoluut zeker van zijn dat zij een hoge kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast kunt u bij hen ook vertrouwen op een uitstekende service en goed advies, mocht u hier behoefte aan hebben. Dat dit geen loze praatjes zijn, wordt bewezen door de tweede plaats die zij in 2014 behaalden bij de Leverancier van het jaar verkiezing. Dit laat zien dat zij een uitstekende keus zijn als u relatiegeschenken wilt laten maken. U kunt bovendien niet alleen hiervoor bij hen terecht, zij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook fruitmanden of kerstpakketten bij hen bestellen. Ook bieden zij de mogelijkheid om kleding te laten bedrukken. En dit zijn slechts een paar van de mogelijkheden die zij te bieden hebben. Zowel voor relatiegeschenken als voor veel andere zaken op het gebied van attente presentjes bent u met uw bedrijf bij Robitex absoluut aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn