Snelloopdeuren

Labex - SnelloopdeurenAls bedrijf is je eerste en belangrijkste doel genoeg omzet halen. Als je meer uitgeeft dan je verdient draai je verlies en zal je bedrijf niet lang overleven. Daarom is het verstandig om bepaalde zaken goed te organiseren. Vaak kan het verbeteren van processen al een hoop schelen in de kosten. Werknemers die productief zijn en efficiënt te werk gaan zijn bijvoorbeeld essentieel. Om een werknemer efficiënt te laten werken zijn er echter wel een aantal dingen nodig. Je kunt, door de juiste werkomstandigheden te creëren, een hoop verbeteren in het proces. Op deze manier zullen werknemers betere resultaten behalen en zal het bedrijf op een snellere en goedkopere manier draaien. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf het is: alleen het soort investering dat je moet doen om de productiviteit te verbeteren verschilt per soort bedrijf en de branche waarin je te werk gaat. Wanneer werknemers bijvoorbeeld veel werken met bepaalde software kan een cursus al een hoop schelen, terwijl speciale deuren zoals snelloopdeuren een goede toevoeging kunnen zijn als je veel met transport te maken hebt. Snelloopdeuren zijn speciale deuren, die zijn ontworpen om het verplaatsen van goederen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je veel te maken hebt met verplaatsingen van producten, bijvoorbeeld als je winkel hebt waarin je producten verkoopt, kunnen snelloopdeuren een goede toevoeging zijn. Deze deuren zijn ontworpen om snel en veilig doorheen te kunnen gaan. Dit betekent dat het vervoeren van producten en het verplaatsen van mensen een stuk sneller gaat. Dit leidt tot een efficiënter proces en betere resultaten voor het bedrijf. Uiteindelijk kunnen snelloopdeuren de toevoegingen zijn die ervoor kunnen zorgen dat het bedrijf beter gaat presteren en meer omzet maakt, waardoor je zekerder van de toekomst kunt zijn.

Efficiënt werken met snelloopdeuren

Als je een bedrijf hebt dat is voorzien van een magazijn, winkel of beide, is het zaak dat het vervoeren van de producten zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Een winkel of magazijn wordt bevoorraad door een leverancier, die de goederen voor de deur aflevert. De goederen moeten uit de vrachtwagen het pand in en vaak vanuit het magazijn ook nog de winkel in. Snelloopdeuren kunnen dit proces gemakkelijker, sneller en veiliger maken. In de eerste plaats is de functie van snelloopdeuren het gemakkelijker maken van het lopen of rijden door een deuropening. Snelloopdeuren zijn zo ontwikkeld dat ze snel open en dicht gaan, zodat het vervoer van bijvoorbeeld pallets met producten gemakkelijk gaat. Een snelloopdeur opent automatisch en hiermee wordt een hoop tijd bespaard. Door het snelle openen hoeft een voertuig geen vaart te minderen en ook personen kunnen snel doorlopen. Snelloopdeuren zijn voorzien van een lichtgordijn, een gordijn van lichtstralen waardoor direct wordt waargenomen of er zich iets in de deuropening bevindt. Als dit het geval is, zullen snelloopdeuren zich niet sluiten. Dit levert zowel voor de producten als voor de mensen een veiligere doorgang op. Daarnaast zorgt de sensor ervoor dat de deur zich opent wanneer er zich iemand in de buurt bevindt. Snelloopdeuren hebben nog verschillende andere voordelen. Een alternatief van een deur is namelijk en opening zonder deur, waardoor er niets geopend hoeft te worden als de goederen verplaatst moeten worden. Het nadeel hiervan is echter dat het binnen al snel nat, koud en vies wordt wanneer er geen deur is en ook is er een kans dat onbevoegden naar binnen komen. Snelloopdeuren kunnen dus ook hier een toevoeging bieden. Door het gemakkelijk en automatisch openen en sluiten wordt het mogelijk snel door te lopen, maar toch worden vuil, kou en water buiten gehouden door de deur. Snelloopdeuren kunnen dus een hoop toevoegen aan het bedrijf en een positieve invloed op de resultaten hebben.

Deuren van Labex

Als je op zoek bent naar snelloopdeuren van goede kwaliteit en met veel praktische eigenschappen, kun je het beste eens kijken op www.labex.nl. Labex verkoopt snelloopdeuren van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Je kunt er terecht voor allerlei soorten deuren die een toegevoegde waarde kunnen hebben voor veel bedrijven. De snelloopdeuren van Labex zijn uitgerust met een speciale zachte rand, waardoor het openen en sluiten van de deur nog veiliger gaat. De flexibele rand zorgt ervoor dat er wanneer er toch een crash plaatsvindt, de kans op materiële schade of letsel aan het lichaam zo klein mogelijk is. Daarnaast zorgen snelloopdeuren ervoor dat het binnen een aangename temperatuur blijft. Als het buiten warm is, wordt de ergste hitte door de deur buiten gehouden en ook de kou en toch van buiten worden niet doorgelaten. Natuurlijk is het niet mogelijk om alles van buiten tegen te houden, omdat de deuren zich zo nu en dan openen. Door de goede isolerende werking en natuurlijk het snelle openen en sluiten wordt het doorlaten van invloeden van buiten echter tot een minimum beperkt. Daarnaast is de deur voorzien van een frequentieaansturing. Dit betekent dat de deur uit zichzelf versnelt en remt, zonder dat iemand zich hiermee hoeft te bemoeien. Het openen gaat veilig en snel en het systeem is bovendien onderhoudsarm. Je kunt bij Labex kiezen uit verschillende soorten snelloopdeuren:

  • Binnendeuren
  • Buitendeuren
  • Spiraaldeuren
  • Fooddeuren
  • Koel- en vriesdeuren
  • Deuren voor speciale toepassingen.

Ook kun je op www.labex.nl terecht voor diverse accessoires. Denk hierbij aan verschillende soorten bedieningen, zoals drukknoppen en afstandsbedieningen, maar ook aan signaallichten. Op www.labex.nl kun je een overzicht van het aanbod vinden en meer informatie over het bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn