Sociale werkplaats

NLW groep staat voor ondernemen met mensen. Het is een werkbedrijf dat opereert in Noord-Limburg West met mensen met een arbeidsbeperking. We noemen het ook wel een sociale werkplaats omdat wij er naar streven mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om aan werk te komen, toch te kunnen laten participeren op de arbeidsmarkt. Om dit te realiseren is de samenwerking met ondernemers van groot belang. Een sociale werkplaats vraagt namelijk om extra aandacht en werk op maat. We kijken per persoon naar de mogelijkheden en kunnen op deze manier heel erg veel voor elkaar krijgen. Een sociale werkplaats biedt veel voordelen. Dat geldt zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Voor een werknemer is het heel erg belangrijk om een rol te vervullen in de maatschappij. Het zorgt er voor dat deze zich kan blijven ontwikkelen en dat hij zich niet isoleert. Door te werken sta je vol in het leven en alleen op die manier kunnen mensen optimaal genieten. Maar niet alleen voor de werknemer is een sociale werkplaats een mooie oplossing. Ook de werknemer geniet voordelen zoals flexibiliteit bij het invullen van bepaalde functies.

Werk uitbesteden

Als werknemer zitten er veel voordelen aan het uitbesteden van werk. Bij NLW groep ben je helemaal op het juiste adres om dit te realiseren. Werk uitbesteden kan op de volgende gebieden.

  • Logistiek
  • Techniek
  • Eenvoudig werk
  • Complexe assemblage

Je kunt met de medewerkers van NLW groep verschillende zaken uitbesteden die je anders meer geld zouden kosten. Wij kijken naar de werknemers die passen bij de vraag waar je naar op zoek bent en doen dat altijd met de grootste zorg. Dat levert maatwerk op waar je als ondernemer op kunt vertrouwen. Werk uitbesteden aan onze werknemers is dus iets waar je veel aan kunt hebben als onderneming en je draagt er tegelijkertijd aan bij dat we in onze samenleving ons potentieel benutten of een afgepaste manier. Je kunt een geheel productieproces uitbesteden, maar ook delen er van. Wat de mogelijkheden zijn, kan altijd besproken worden. Ook voor zaken als schoonmaken en kantine diensten kunnen we bedrijven van dienst zijn. Het aanbod is zeer breed en dat geldt dus ook voor de mogelijkheden. Mocht je als onderneming graag werknemers jaar je bedrijf toehalen, dan kan dat ook geregeld worden. Werk uitbesteden op locatie kan namelijk ook. Het kan goed uitpakken wanneer het goed wordt georganiseerd. Veel bedrijven vinden deze manier van werken prettig. Wij zorgen overigens dat er altijd gepaste begeleiding op locatie is, zodat je er geen omkijken naar hebt en je kan ontspannen.

De beste krachten

We kunnen vertellen dat de krachten die wij op locatie kunnen laten komen, altijd de krachten zijn die de processen of de deelprocessen naar behoren kunnen uitvoeren. Ze hebben de juiste opleiding en kunnen de gevraagde arbeid naar behoren uitvoeren. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat, ook in een sociale werkplaats. Werk met zorg en passie gaan hier hand in hand, want de medewerkers hebben plezier in het werk en dat zie je terug in het werk maar dat voel je ook. Wat betreft de afspraken die gepaard gaan met het organiseren van personeel; daar kunnen we heel duidelijk over zijn. We maken namelijk graag heldere afspraken en willen er voor zorgen dat er geen vragen openstaan wanneer we aan de slag gaan. Mocht je meer willen weten over de sociale werkplaats, de mogelijkheden of de gang van zaken, je kunt ook altijd even contact opnemen. We bespreken altijd graag de mogelijkheden en de beste oplossingen op maat voor jouw bedrijf of organisatie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn