Stage bij Bob Sniekers en Tyson Offenberg van Direct Capital B.V.

Gedurende de eerste helft van mijn derde schooljaar moest ik een meewerkstage lopen om een beeld te krijgen van het arbeidsleven. Na een grootse zoektocht ben ik uiteindelijk via een detacheringsbureau bij Direct Capital terecht komen. Het moment dat ik hier binnenliep voelde ik me gelijk thuis. Tyson Offenberg, een van de oprichters van Direct Capital, liet me meteen zien wat Direct Capital precies doet. Tijdens mijn sollicitatie nam hij me mee naar een appartement dat verhuurd moest worden. Voor iemand die vrijwel geen ervaring heeft met de woningmarkt zoals ik was dit een leuke ervaring. Het tweede gedeelte van mij sollicitatie deed Bob Sniekers. In tegenstelling tot wat vaak gebeurd bij sollicitaties, voelde de sollicitatie bij Bob Sniekers niet als een overhoring. Ik hoefde mezelf niet beter voor te doen dan ik was, om een kans te maken op de baan. Bob Sniekers was dan ook vooral geïnteresseerd in wat ik graag wilde leren tijdens mijn stage.

De stage zelf was ook erg bijzonder. Ik kreeg, weer in tegenstelling tot normale stages, erg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ik werkte samen met Bob Sniekers en Tyson Offenberg aan een prospectus, managede een hotel en deed hier de administratie van. Daarnaast hield ik me bezig met de promotie van appartementen en de verhuur dese. Direct Capital onderscheidt zichzelf door anders te zijn dan anderen en dat beviel me erg goed! Ik heb de stage als zeer leerzaam en leuk ervaren en daar hebben Bob Sniekers en Tyson Offenberg een grote rol in gespeeld.

Johnny, stagiair in 2015.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn