Uw asfaltwerken weer strak en zonder onkruid

Uw asfaltwerken weer strak en zonder onkruidUw tuin, straat of terrein kan verzakken of vol staan met onkruid. Niet met de asfaltwerken van Avema Wegenbouw B.V. Wij zorgen ervoor dat er geen voegen of kieren in de asfaltwerken zitten, waardoor de onkruidgroei vrijwel onmogelijk wordt. Dus wilt u een mooie nieuwe oprit, een geasfalteerde tuin of een heel bedrijventerrein laten asfalteren, dan kunnen wij voor al uw asfaltwerken zorgen. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Materiaal van de beste kwaliteit
  • Deskundige vakmensen
  • Snelle uitvoering en service
  • Asfaltwerken die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen
  • Een schappelijke prijs voor zowel organisaties als particulieren

Daardoor kunt u genieten van een nieuwe bestrating, die aan alle kwaliteitseisen in uw sector voldoen en daarnaast ook nog eens snel gelegd is. De asfaltwerken gaan daardoor weer jaren mee, zonder dat er veel onderhoud aan gepleegd hoeft te worden.

Asfaltwerken bestand tegen iedere situatie

Asfaltwerken leggen moet nauwkeurig en efficiƫnt gebeuren. Daarom wordt het bij ons gedaan door deskundige vakmensen, die al sinds jaar en dag gepassioneerd asfaltwerken verzorgen voor opdrachtgevers in de industrie, agrarische sector, recreatiebranche, overheidsproject en particuliere terreinen. Onze asfaltwerken voldoen alleen aan de allerstrengste kwaliteitseisen in de sector, zodat ook zware belasting in bijvoorbeeld de industriesector geen probleem is. Ons asfalt zijn bestand tegen de meest extreme condities. Hierbij overleggen wij met u als opdrachtgever, verzorgen wij de ontwikkeling en aanleg van asfaltwerken en verzekeren wij u dat het asfalt in elke situatie optimaal functioneren. Zo weet u zeker dat u er in de dagelijkse praktijk geen omkijken naar heeft. In de agrarische sector zorgen wij er daarnaast voor dat de ondergrond van zuurbestendig asfalt is, zodat aanwezige zuren de beton niet uitvreten. Ondanks dat wij voornamelijk voor grote organisaties asfalteren, leggen wij ook regelmatig asfaltwerken op particuliere terreinen. Tijdig onderhoud van een weg op een particulier terrein is geen overbodige luxe, omdat een goede bereikbaarheid via toegangswegen van groot belang is. Een van de dingen die wij doen, is het asfalteren van opritten en andere toegangswegen richting de woning. Hierdoor ontstaat er een stevige en egale verharding die een prettige rijervaring biedt en er daarnaast ook strak uitziet. In tegenstelling tot andere bestrating is er ook bijna geen onderhoud nodig. Doordat de asfaltconstructie geen voegen of kieren heeft, is de kans op verzakking of onkruid nihil. Mocht er onverhoopt toch een scheurtje in het asfalt komen, dan komen wij de oprit herstellen. Nog een mooie bijkomstigheid: De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per vierkante meter. Daarom is asfalteren van een weg in de meeste gevallen goedkoper dan bestraten. Bovendien gaat het jarenlang mee en bespaart u er op de lange termijn veel geld mee.

Onze ervaring brengt u verder

Avema Wegenbouw B.V. is een wegenbouwbedrijf, gespecialiseerd in het aanleggen van asfaltverhardingen. Door ons moderne materieel, kunnen wij alle werken omtrent asfalt uitvoeren. Wij verzorgen asfaltverharding voor industrieterreinen, agrarische terreinen, recreatieparken, overheidsprojecten en particuliere terreinen, waardoor wij een ruime ervaring en klantenkring hebben opgebouwd sinds 1994. Door onze ervaring te koppelen aan uw terrein, kunt u zonder problemen uw dagelijkse taken uitvoeren. U heeft jarenlang plezier van onze asfaltverharding. Voor vragen en advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via de contactgegevens die vermeld staan op avema.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. Neemt u vooral ook een kijkje op onze website om te zien hoe onze medewerkers in de praktijk te werk gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn