Veilingen vanuit uw luie stoel

Nbd-auctions - VeilingenHet ouderwetse idee van veilingen staat bij velen als niet ideaal bekend. Tot soms wel honderd man in een verlaten loods om dan toch voor een habbekrats één of andere oud of afzichtelijk prul te kopen. Dat beeld van veilingen hoeft vandaag de dag gelukkig niet meer te bestaan, dankzij nbd-auctions.com. Het principe blijft hetzelfde, wij veilen zaken voor onze opdrachtgevers; dan wel vanuit faillissement of gewoon de normale bedrijfsopruiming. Het fijne bij ons is echter dat u gewoon online kan meebieden op de gigantische verscheidenheid aan veilingen die wij te bieden hebben. Het is ongelooflijk simpel: met een paar drukken op de knop bent u bij ons geregistreerd, waarna u meteen op alles wat geveild wordt een bod kan doen. Ziet u een prachtig bankstel? Doe gewoon een bod en wie weet staat hij de volgende week bij u in de huiskamer! Misschien bent u een verzamelaar van oude kassa’s? Kijk dan rond op een van onze veilingen en binnen no time heeft u uw collectie weer uitgebreid. Het werkt in principe hetzelfde als de oude veiling: als u op het eind van één van de verschillende veilingen het hoogste bod heeft gedaan, is de zaak van u. Op nbd-auctions.com is de keuze ongelooflijk groot en natuurlijk bepaalt u, net als bij die ouderwetse veiling, zelf de prijs. Het verschil is nu natuurlijk dat u vanuit het comfort van uw huiskamer veilingen kunt bekijken die u persoonlijk aanspreken en daar meteen op bieden!

Veilingen voor de laagste prijzen

Hoewel het nu duidelijk is dat de ouderwetse manier van veilen niet meer van deze tijd is, was er altijd wel een onderdeel hiervan wat mensen toch steeds weer naar die oude fabriekshallen trok. Bij de veilingen daar kon men immers zelf bepalen hoeveel voor een bepaalde zaak werd betaald. De méést gewilde zaken die op dit soort veilingen voor de laagste prijzen de deur uitgingen, wie kon die koopjesdrang nou weerstaan? Daarom was het voor nbd-auctions wel duidelijk dat aan die formule niet gesleuteld dient te worden. Bij alle soorten zaken die wij op de website aanbieden bepaalt u, de klant, zelf hoeveel u betaalt. Of het nou een luxe horloge voor een spotprijs is, of een prachtig bankstel voor de helft van de originele prijs, niks is te gek op nbd-auctions.com. Velen denken bij dit soort krankzinnige prijzen dat er een addertje onder het gras moet zitten. Wij kunnen alles wat geveild wordt zeggen dat dit absoluut niet het geval is. Na elke transactie wordt een vaste afhaaldatum gesteld voor het gekochte product, waar u gewoon met uw pinpas uw prachtige nieuwe aankoop kunt betalen en meteen mee naar huis kan nemen. Tevens zijn er geen registratiekosten die u hoeft te betalen voordat u kan gaan bieden op de verschillende veilingen die nbd-auctions u biedt. Wij bieden dus niet alleen een breed assortiment wat geveild wordt, maar ook nog een simpele een goedkope afwikkeling van uw aankoop.

Het aanbod aan veilingen

Wanneer wij het hebben over een breed assortiment, dan bedoelen we ook breed. Nbd-auctions.com veilt zaken van opdrachtgevers vanuit alle facetten van de maatschappij. Dit betekent ook dat de variëteit aan zaken die op onze site komen te staan groot is. De ene dag zult u bij ons veilingen tegenkomen van alle verschillende soorten tablets en andere elektronica die u maar kunt verzinnen. Terwijl u op een ander moment de prachtigste badkameraccessoires onze voorpagina sieren. Als kenner kunt u zelfs zoeken op zaken die geveild worden vanuit faillissement, een categorie die bij ons soms bijzondere zaken oplevert. U kunt sowieso gemakkelijk ons brede aanbod navigeren door te zoeken binnen de verschillende categorieën op de site.  Dit aanbod wordt ook mede mogelijk gemaakt door het feit dat de bezoekers aan onze site ook zelf hun eigen spullen op een veiling kunnen aanbieden. Dit werkt even eenvoudig als het zoeken naar veilingen op de site, dus als u iets bijzonders heeft wat u wil veilen, schroom dan niet en stuur een mailtje naar info@nbd-auctions.com voor meer informatie.  U heeft dan misschien wel het geluk om uw zaak beschikbaar gesteld te zien op onze site, waar tientallen geïnteresseerde kopers dagelijks langs klikken op zoek naar de beste veilingen. Probeer dat maar eens ergens anders voor elkaar te krijgen! Nog nooit was de afwikkeling van een veiling zo ontzettend simpel. Zoals eerder genoemd zijn een paar klikken op de knop voldoende om een account op onze site aan te maken. Dit proces is binnen twee stappen afgerond.  Ingelogd op uw account kunt u direct gaan bieden op alle soorten veilingen die op de site worden aangeboden. De computer geeft automatisch aan wat het bod dient te zijn om de hoogste bieder te worden. Goed opletten op de veiling is hiermee ook verleden tijd. U kunt zelfs een hoger bedrag invullen, zodat de computer automatisch uw maximumbedrag op een van de veilingen aanbiedt wanneer u wordt overboden. Gemakkelijker bieden kan toch niet, wanneer u niet eens meer actief op de veiling hoeft te letten?  Zodra blijkt dat u de hoogste bieder bent kunt u op de afgesproken datum uw aankoop op komen halen. U ziet dat de afwikkeling van de veilingen bijzonder snel en eenvoudig is. Maar zelfs als u nog vragen heeft staat nbd-auctions voor u klaar. Via de site kunt u onze medewerkers altijd een vraag stellen over alles wat de site en de veiling te maken heeft. Simpel, snel en goedkoop!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn