Vier de familiedag in Overijssel

Hebt u een grote familie waarmee u een goede band hebt? Wilt u graag eens per jaar genieten van de natuur terwijl u tevens allerlei activiteiten kunt doen tijdens een familiedag? Is Overijssel de provincie waar u woont of neemt u graag de moeite om wat verder te reizen? Vier dan uw familiedag in Overijssel en wel in Den Ham. Een familiedag in Overijssel bij outdoorunlimited.nl kan geheel op maat samengesteld worden want we bieden een keur aan interessante en uitdagende activiteiten aan. De kans is daarom ook groot dat het niet bij een eenmalig bezoekje zal blijven. De ouderen van dagen kunnen genieten van een drankje terwijl hun kinderen en kleinkinderen spannende activiteiten doen, afgewisseld met een geheel verzorgde lunch en barbecue. Een veel gekozen thema tijdens deze familiedag in Overijssel is het Twents arrangement. Dit is leuk voor jong en oud want er staan allerlei door ons georganiseerde Oud-Twentse spellen op het programma. Ook zijn er allerlei gezellige indoor activiteiten mogelijk zodat u bij minder aangenaam weer toch de mogelijkheid hebt om een familiedag in Overijssel bij outdoorunlimited.nl te vieren. Vraagt u zich af wie er in de familie het slimste is? De jongens of de meisjes? Dan organiseren we dit spel na het overheerlijke en wederom compleet verzorgde diner. Het moge zo onderhand hopelijk wel duidelijk zijn dat het u aan nies zal ontbreken, dat we graag op mat werken en dat wij van alle markten thuis zijn.

Ontsnap uit de Randstad tijdens deze familiedag in Overijssel

U hebt natuurlijk zo uw voorkeur. U wilt bijvoorbeeld ontspannen en tegelijkertijd uitgedaagd worden terwijl er ook genoeg tijd is om met uw ooms en tantes, neven en nichten bij te kletsen. Zulke momenten zijn er volop, ongeacht de activiteiten die men heeft gekozen. Ook al speelt hangt het wel van die activiteit af. Het is immers mogelijk dat u uw aandacht even op iets anders moet richten zoals op uw wapen tijdens de schietcombi. Andere voorbeelden van arrangementen willen we u niet langer onthouden. Natuurlijk kijkt u voor het totale aanbod op onze website. Maar we hebben alvast enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet:

  • Spel met zijn allen Expeditie Robinson,
  • Volg de maffe Maffia tocht,
  • En wat te denken van onze unieke vrije keuze mogelijkheid? Kies uit midgetgolven, jeu de boules, XXL Games, kickbiken of discgolven.

Of het nu om een familiedag in Overijssel met het gezin gaat of de totale familie, er is bij ons plaats genoeg. Natuurlijk zijn de mogelijkheden allemaal met elkaar te combineren zodat het meest perfecte familiedag in Overijssel ontstaat waar iedereen aan mee kan doen ondanks de leeftijd en het gestel. Hier gaat nog jaren over nagepraat worden en we hopen dat u wellicht het volgende jaar weer overweegt om deze locatie aan te doen. Als het goed bevalt en iedereen tevreden is, dan is het immers een snelle keuze waarbij u trouwens zeker geen dief van de portemonnee zult zijn!

Er is voor jong en oud volop te beleven

Naast deze familiedag in Overijssel kunt u bij ons ook terecht voor diverse teambuilding activiteiten voor zowel grote als kleine bedrijven. Daarnaast zijn er ook genoeg andere redenen om als particulier gebruik te maken van dit aanbod, bijvoorbeeld als er een verjaardag of vrijgezellenfeest gevierd moet worden. Ten slotte weten wij basisscholieren en scholieren van de middelbare school eindeloos te vermaken dus overweeg als directie om eens het jaarlijkse uitje bij ons plaats te laten vinden. Zoekt u contact? Klim dan in de pen en stuur een e-mail of bel tijdens openingstijden met de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn