Waar koop je mooie dekbedovertrekken?

Jullie zijn de slaapkamer opnieuw aan het inrichten en zijn daarvoor nog op zoek naar originele en kwalitatief goede dekbedovertrekken. In dat geval zijn jullie in de webshop van textielhuis aan het goede adres. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment bedtextiel, verdeeld over allerlei categorieën. Je vindt er onder andere:

  • Moltons
  • Dekbedovertrekken
  • Lakens
  • Spreien / plaids
  • Matrasbeschermers
  • Hoofdkussens

Als je ergens gegarandeerd gaat slagen voor een nieuw dekbedovertrek dan is het wel in deze webshop. De merken die ze hebben geselecteerd bevinden zich in verschillende prijsklassen. Je kunt er dus zowel terecht voor super de luxe exemplaren van linnen of satijn, als een simpel exemplaar van katoen met een gezellige print. Overigens zit je in deze online shop überhaupt goed als je van dekbedovertrekken met een print houdt, want een groot deel van hun overtrekken hebben all-over designs die in één klap je hele slaapkamer opvrolijken. Grafische designs voor de echte designliefhebber, maar ook een ruimte keus aan bloemen- en plantenprints. De nieuwste trend op slaapkamergebied matcht heel erg met de woonkamer, namelijk alles groen. En dan bedoelen we niet eens perse de kleur groen, maar meer dat alles heel natuurlijk oogt en van biologische materialen is gemaakt.

Biologische dekbedovertrekken slapen het fijnst

Overal in de woonbladen en bij bekende bloggers zien we deze trend van groene en natuurlijke materialen terugkomen. We zijn met zijn allen massaal planten aan het kopen en ons huis groener aan het inrichten, en zo ook de slaapkamer. Gelukkig hebben ze in de webshop van textielhuis een groot aanbod met biologische dekbedovertrekken. Sterker nog, ze hebben zelfs biologische hoeslakens, kussenslopen en losse lakens. Al dit biologische bedtextiel is gemaakt van pure, 100% natuurlijke materialen. Dit is niet alleen ethisch verantwoord, maar ook een heel comfortabel alternatief voor het traditionele katoen. Biologisch beddengoed heeft doorgaans ook het Fairtrade keurmerk, wat betekent dat deze dekbedovertrekken onder eerlijke omstandigheden zijn gemaakt. En dat slaapt toch net even wat lekkerder, nietwaar? Biologisch beddengoed is verkrijgbaar in zowel katoen als satijn en flanel, het is dus maar net wat je zelf het fijnst vindt. Katoen is fijn in de zomer en flanel lekker warm in de winter. Slapen onder satijnen beddengoed is eigenlijk altijd erg fijn, ongeacht het seizoen.

Organic bedtextiel met leuke print

Als jij denkt dat je biologische dekbedovertrekken alleen kunt vinden in saaie, effen kleuren dan heb je het mis. Ook deze kun je in de webshop van textielhuis namelijk vinden in super veel varianten, waaronder ook diverse mooie en stijlvolle prints. Uiteraard hebben we het dan over een dekbedovertrek, want simpele hoeslakens zijn meestal gewoon effen. Dat maakt niks uit, want die zie je toch niet. Hoewel het merk Snurk ook diverse super toffe hoeslakens heeft ontworpen met een print erop, zoals die met stoeptegels. Dat is weer eens wat anders dan de standaard hoeslakens in effen kleuren. Overigens heeft Snurk ook hele unieke dekbedovertrekken met mooie prints, die je ook allemaal in diezelfde webshop kunt kopen. Als je een origineel design zoekt met een knipoog, dan zou je dit merk zeker eens op moeten zoeken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn