Waar kunt u goede promotieartikelen bestellen?

Ons bedrijf organiseert ieder jaar een groot sportevenement omdat wij het belangrijk vinden dat wij de mensen in onze omgeving ook iets bieden. Wij doen daarom ieder jaar een grote evenement bij ons in de buurt waarbij wij iedereen uitnodigen om te komen sporten. Wij zijn werkzaam op het gebied van sport en wij vinden het belangrijk dat wij mensen aan het bewegen krijgen. Een dergelijk evenement is voor ons altijd heel interessant omdat wij dit ook kunnen aangrijpen als een groot promotiefeest voor ons bedrijf. De regel is dan ook dat iedereen gratis mag meesporten, maar wij gaan zoveel mogelijk reclame maken. Wij merken dat dit altijd heel goed werkt en dat wij na afloop van dit evenement altijd heel veel nieuwe klanten kunnen bijschrijven. Het is dan echter wel belangrijk dat wij met de juiste promotieartikelen werken. Wanneer wij dit namelijk niet doen, is de kans heel groot dat mensen niet weten dat wij dit evenement georganiseerd hebben. Wij kijken daarom ieder jaar al heel vroeg naar de promotieartikelen die wij nodig hebben voor ons evenement en dit jaar hebben wij onze promotieartikelen via het internet aangekocht. Wij deden dit voorgaande jaren altijd bij een bedrijf bij ons in de buurt, maar wij vonden dat de prijzen van de promotieartikelen daar wel heel erg hoog begonnen te liggen. Vandaar dat wij gekeken hebben naar mogelijkheden om elders voor een lagere prijs toch goede promotieartikelen te kunnen krijgen en wij hebben toen de site van dereklameshop.nl gevonden. Deze site heeft echt alles wat je je maar kunt verzinnen wanneer het gaat over promotieartikelen en door het aanbod van deze aanbieder bladeren is daarom ook echt een feestje. Ik heb gezien dat je hier voor een hele goede prijs goede promotieartikelen kunt vinden en wij hebben daarom meteen gekeken wat wij allemaal nodig hadden. Wij hebben toen een aantal producten geselecteerd en wij hebben toen contact opgenomen met een van de mensen van dit bedrijf om te horen of zij deze producten ook van ons bedrijfslogo konden voorzien. Uiteraard was dat geen enkel probleem en dus hebben wij een offerte bij deze mensen aangevraagd. 

Deze promotieartikelen kunnen allemaal gepersonaliseerd worden 

Het fijne aan de site van dereklameshop.nl is niet alleen dat de prijzen van de promotieartikelen hier heel laag liggen, maar ook dat je hier alles van een afbeelding, tekst of logo kunt laten voorzien. Wij hebben daarom poncho’s, petjes en T-shirts besteld en dat alles voor een heel aantrekkelijke prijs. Wij zijn daarom blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. 

Wilt u ook iets laten maken? 

Wij zijn helemaal klaar voor het evenement van dit jaar en wij zijn blij dat wij dereklameshop.nl gevonden hebben. Kortom:

  • Kijk even op de site van dereklameshop.nl
  • Bekijk hier even wat u hier allemaal in het aanbod kunt vinden 
  • Neem even contact op met deze mensen als u advies nodig heeft 

Ik kan u aanraden om deze site eens te gaan bekijken want u kunt hier heel veel moois vinden. Wij hebben onze bestelling geplaatst en wij wachten nu op onze producten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn