Waarom kerstballen bedrukken?

Jmpromotions - kerstballen bedrukkenIeder jaar komt die tijd dat men weer hunkert naar kerst. Gezellig met de familie bij de boom, cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Veel mensen stoppen de laatste jaren geen echte kaarsjes meer in de boom. Het idee dat er brand uitslaat is voor veel mensen reden genoeg om definitief te stoppen met deze traditie. Echte kaarsjes hielden kerst wel persoonlijk. Door de kaarsjes zelf uit te kiezen en deze handmatig in de boom te stoppen stopte je toch een beetje van jezelf in iedere boom. Elke keer dat de kaarsjes waren opgebrand moest je weer opnieuw aan de slag, zo bleef je betrokken met het netjes branden van de boom. Nu we dit met zijn alleen steeds minder doen is het belangrijk te zoeken naar andere vormen van betrokkenheid. Het bedrukken van kerstballen kan het antwoord zijn tegen het steeds onpersoonlijkere karakter van kerst. Kerstballen bedrukken kan door ieder gezinslid individueel gedaan worden. Iedereen kiest een leuke afbeelding en zorgt vervolgens dat deze afbeelding op een kerstbal komt te staan. Hierna kunnen jullie met zijn allen genieten van de mooie kerstboom, met een persoonlijk tintje! Kerstballen bedrukken heeft vele voordelen ten opzichte van het kopen van een standaard set. Zo is het bijvoorbeeld:

  • Persoonlijk
  • Origineel
  • Een leuke kerstactiviteit
  • Goedkoop
  • Ieder jaar weer uniek

Kerstballen bedrukken is, zoals al even aangehaald, ontzettend persoonlijk. Iedereen kiest de afbeelding die hem of haar doet denken aan kerst. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen mooie herinneringen aan dit feest, waarom laat je dit niet zien in de bekleding van de boom? Misschien zijn er dit jaar wel specifieke dingen gebeurd die je graag wilt herdenken of misschien zijn bepaalde mensen er niet meer bij. Kerstballen bedrukken is een hele mooie manier om te laten zien dat we om elkaar geven en dat we allemaal onze eigen ideeën hebben over een mooie kerst. Op een zeer persoonlijke manier kun je laten zien wat tijdens kerst voor jou echt belangrijk is. Door kerstballen te bedrukken kun je laten zien waar jij en je gezin voor staan. Naast dit persoonlijke aspect is kerstballen bedrukken natuurlijk erg origineel. Hoe vaak zie je mensen dit nou doen? Wanneer jij de eerste van de familie bent die hiermee begint zul je zien dat andere familieleden dit al snel overnemen. Kerstballen bedrukken is een geweldige manier om te laten zien dat je net iets meer doet met kerst dan de anderen, men zal dit mooie gebaar snel overnemen!

Kerstballen bedrukken met de kinderen

Heb je niets te doen met kerst, ga dan kerstballen bedrukken! Zet je kinderen achter de computer en laat ze leuke plaatjes opzoeken die ze bij kerst vinden passen. Pas wel op, kinderen kunnen soms rare grappen uithalen! Druk nooit zomaar een afbeelding af voordat je deze even hebt bekeken. Kerstballen bedrukken is een leuke activiteit voor het hele gezin. Natuurlijk doe je dit bedrukken niet zelf, maar het zoeken van de afbeeldingen is al een avontuur op zich. Kijk maar eens in de oude fotoboeken en ga op zoek naar mooie kiekjes uit het verleden. Kerstavond van tien jaar geleden, toen de kinderen nog klein waren, wat was dat toch een mooie tijd! Kerstballen bedrukken helpt je het verleden mee te nemen in de toekomst. De jongere generatie krijgt een blik op de geschiedenis, zonder daarbij met de neus op de feiten te worden gedrukt. Wanneer je dus even niks te doen hebt een paar dagen voor kerst, dan is het hartstikke leuk om met zijn alleen wat leuke afbeeldingen op te speuren. Denk je nu dat dit alles veel geld kost? Nee! Kerstballen bedrukken is eigenlijk spotgoedkoop! Er zijn tientallen aanbieders waar je eenvoudig terecht kunt en die moeiteloos en snel de ballen voor je klaarmaken. Een van deze aanbieders is JM Promotions. Op hun website, http://www.jmpromotions.nl/, krijg je in één oogopslag een goed beeld van het volledige assortiment. Kerstballen bedrukken is bij dit bedrijf een peulenschil. Je kunt kiezen uit verschillende soorten ballen, waaronder kunststoffen, glazen en tweedelige modellen. Bedruk je geen kerstballen voor jezelf maar voor je bedrijf, dan kun je ook heel eenvoudig een logo op de ballen laten plaatsen. Je hoeft dus niet te kiezen voor eigen afbeeldingen, je kunt ook gewoon standaard logo’s nemen! Surf dus snel eens naar bovenstaande site en bekijk de mogelijkheden!

Met zijn allen bestellen

Wat is mooier dan met kerst tijd aan elkaar te besteden? Kom gezellig met de familie bij elkaar en besluit welke foto’s of afbeeldingen allemaal bedrukt moeten worden. Vervolgens kunnen jullie als familie één grote bestelling plaatsen. Natuurlijk geldt altijd: hoe meer je koopt, hoe lager de stukprijs. Wanneer je dus 5 kerstballen laat bedrukken dan kost dit per stuk veel meer dan 200 ballen. Om een goed beeld te krijgen van de kosten is het verstandig altijd even een offerte aan te vragen. Bij JM Promotions kan dit geheel vrijblijvend, je zit helemaal nergens aan vast! Neem dus snel contact op en vraag om meer informatie over jouw bestelling. Binnen enkele uren heb je vaak al een reactie terug, zeker buiten het seizoen kan je heel snel geholpen worden. Kerstballen bedrukken komt steeds meer voor in Nederland, zorg dat jij als een van de eerste met deze hippe rage begint! Maak je boom een stukje persoonlijker met zelfgekozen afbeeldingen. Dit geeft je boom stijl en karakter! Een fijne kerst toegewenst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn