Waarom kiezen voor een externe klantenservice?

Ons bedrijf heeft zich het afgelopen jaar toegelegd op het afstoten van taken die wij zelf niet per se hoeven te doen. Wij hebben namelijk gemerkt dat 2020 niet het eenvoudigste jaar voor ons was, maar dat wij met de nodige aanpassingen toch ons bedrijf zouden kunnen voortzetten. Bovendien hebben wij ook gemerkt dat wanneer wij ons zouden richten op de dingen waar wij echt goed in zijn, wij meer uit ons bedrijf zouden kunnen halen. Wij wilden daarom al onze mensen graag inzetten voor onze kerntaken. Daarom hebben wij gekeken of wij een externe klantenservice konden opzetten. Wij regelden onze klantenservice tot op dat moment nog altijd zelf, maar wij hebben gezien dat het grote voordelen kan hebben wanneer je een externe klantenservice in de arm neemt. Een externe klantenservice kan namelijk dit onderdeel van je bedrijf overnemen en dat kan vaak alleen maar in het voordeel van de klant zijn. Wij hebben daarom gekeken hoe wij konden zorgen dat wij een externe klantenservice konden opzetten en wij hebben gezien dat wij een keer contact zouden moeten opnemen met de mensen van byteleaders.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden om je te helpen bij het opzetten van een externe klantenservice. Wij hebben hun site goed doorgenomen en wij hadden al snel in de gaten dat wij hier een totaalpakket konden krijgen. Deze mensen kunnen je namelijk helpen om je klanten goed te woord te staan, zonder dat je daar zelf heel veel werk van hebt. Wij hebben daarom gekeken of en zo ja, hoeveel kosten wij konden besparen wanneer wij hier een externe klantenservice zouden beginnen met deze mensen en wij hebben toen een offerte aangevraagd. Wij hebben hen allerlei gegevens aangeleverd en wij hebben gemerkt dat deze mensen ons voor een heel goede prijs konden helpen. Toen stond ons dus ook niets meer in de weg om hier te gaan samenwerken want als je zo’n goede deal kunt sluiten, dan is het zonde om hier geen gebruik van te maken. Mocht u daarom ook gebruik willen gaan maken van een externe klantenservice, dan raad ik u aan om even naar de site van byteleaders.nl te surfen. Deze mensen kunnen u heel goed helpen.

Onze klanten beoordelen deze externe klantenservice heel erg goed

Wij werken nu al een tijdje met deze externe klantenservice en wij merken dat dit heel goed loopt. Onze klanten worden beter te woord gestaan en problemen worden sneller opgelost. Dat scheelt ons veel tijd en wij merken dat onze klanten de externe klantenservice heel goed beoordelen. Wij zijn daarom zeer te spreken over deze keus die wij gemaakt hebben want wij kunnen ons dankzij deze externe klantenservice richten op onze kerntaken en daardoor kunnen wij ons bedrijf alleen maar verbeteren. 

Wilt u meer lezen? 

Mocht u meer willen lezen over de mogelijkheden van dit bedrijf omdat u ook een externe klantenservice wilt opzetten, dan kunt u:

  • Even naar byteleaders.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u aan mogelijkheden te bieden hebben 
  • Een afspraak maken om uw wensen een keer door te nemen 

Wij hopen dat u hier ook goed geholpen zult worden.                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn