Wandelwagens

Wie een baby’tje krijgt, die zal op zoek gaan naar wandelwagens. Als jij op een gemakkelijke manier met je kleine op stap wilt gaan, dan is het immers wel handig om een van deze exemplaren te hebben. Daar kun jij gewoon je kindje in leggen en vervolgens kun jij even een wandeling gaan maken of boodschappen gaan doen. Als je geluk hebt, valt je kleintje ook nog in slaap door de beweging. Vroeger was het eigenlijk zo dat wandelwagens van generatie op generatie doorgegeven werden in families. Ze gingen iedere keer naar dat gezin dat op dat moment weer een baby kreeg. Zo hoefde men niet steeds opnieuw geld hieraan uit te geven. Hoewel dat natuurlijk heel erg handig was aan een kant, zijn er nu weinig families die dit nog doen. Dat is ook niet zo heel vreemd, er zijn nogal wat ontwikkelingen geweest op het gebied van de kinderwagen, waardoor ze zoveel beter zijn dan in het verleden dat eigenlijk alle jonge ouders gewoon graag het nieuwste van het nieuwste willen kopen. Deze nieuwste wandelwagens hebben bijvoorbeeld heel goede vering, handige zwenkwieltjes en zachte banden. Dit is voor jouw zoontje of dochtertje wel zo prettig, deze kan lekker liggen en heeft weinig last van eventuele oneffenheden op het pad. Voor jouzelf is het ook wel zo prettig, omdat ze gewoon veel gemakkelijker bestuurbaar zijn. Daarom is het dus zeker niet vreemd om voor een van de nieuwste modellen te kiezen.

Wandelwagens voor meerlingen

Het kan best wel een zoektocht zijn als jij je gaat oriënteren op wandelwagens, want welk merk en welk model kun jij nu het beste kiezen? Je bent misschien eerst geneigd om op het uiterlijk af te gaan, maar functionaliteit is natuurlijk eigenlijk het belangrijkste. Is het al lastig om een exemplaar te vinden dat jij perfect vindt als je één kindje krijgt, het is nog lastiger om voor meerlingen geschikte wandelwagens te vinden. Het aanbod op dit gebied is gewoon veel kleiner, doordat er nu eenmaal niet zo heel veel meerlingen geboren worden. Bij ehouse kun je echter wel kiezen uit verschillende soorten tweeling wagens en zelfs voor drielingen hebben zij kinderwagens in hun assortiment opgenomen. Dat is natuurlijk prettig, want jij wilt natuurlijk niet met meerdere wagens op stap moeten als jij met al je kindjes de deur uit wilt gaan. Ook heb je vast geen zin om iedere keer te wachten met het doen van boodschappen of het maken van een wandeling totdat er een andere volwassene bij jou is die de andere wagen kan duwen. Nee, je wilt gewoon al je baby’tjes in één kinderwagen kunnen leggen en bij ehouse hebben zij daarvoor geschikte wandelwagens op voorraad!

Het aanbod van ehouse

Natuurlijk kun je bij ehouse niet alleen terecht voor wandelwagens voor meerlingen, ook de standaardmodellen kun je bij hen vinden, waar één kindje tegelijk in past. Deze bieden zij in verschillende varianten aan, zoals de drie in één versie. Hierbij kun je op het onderstel drie verschillende bovendelen plaatsen, namelijk:

  • een reiswieg
  • een autostoel
  • een wandelwageninzet

Bij veel wandelwagens die je bij hen aan kunt schaffen, krijg je er meteen een luiertas en een voetenzak bij. Wacht dus met het kopen van deze zaken totdat jij een kinderwagen gekocht hebt, het zou immers zonde zijn om apart te betalen voor bijvoorbeeld een luiertas of een autostoeltje, als je deze ook in een combipakket met de wagen kunt kopen. Dat is wel zo voordelig! Zoek jij mooie wandelwagens die van een goede kwaliteit zijn en waarbij jij veel mogelijkheden hebt, dan moet je dus zeker eens kijken op de website van ehouse!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn