Wat kost een bouwbegeleider bij de verbouwing van uw woning?

Wanneer u uw huis wilt verbouwen, de plannen geheel klaar zijn en u zeker wilt weten dat alles soepel verloopt, reist bij u de vraag: wat kost een bouwbegeleider? Verspilde tijd en te hoge kosten liggen bij een verbouwing al snel op de loer. Maar wat kost een bouwbegeleider die ervoor kan zorgen dat dit alles weggenomen wordt? Bij BBAN kunt u een antwoord krijgen op deze vraag. Wij bieden niet alleen professionele bouwbegeleiding aan particulieren en MKB’ers, maar zijn ook transparant over de tarieven. Zo wordt de vraag ‘wat kost een bouwbegeleider’ bij u beantwoord en weet u zeker dat het bouwproces gestroomlijnd is. In eerste instantie kost begeleiding u geld, maar dit verdient u terug doordat wij samenwerken met tal van bouwpartijen en aannemers. Hierdoor kunnen wij scherpe prijsafspraken maken, die u als particulier of MKB’er niet voor elkaar krijgt. Hierdoor kunnen uw bouwplannen tegen lagere tarieven worden gerealiseerd. Ontdek nu snel wat een bouwbegeleider kost en maak een afspraak.

Ontdek snel wat een bouwbegeleider kost

Wat kost een bouwbegeleider bij een bepaald project? Of wat kost een bouwbegeleider als u alleen hulp nodig heeft bij de verbouwing van uw huis? De bouwbegeleiding is uiteraard niet gratis, maar u krijgt er wel veel voor terug:

  • We zorgen voor een helder en concreet bouwbestek
  • Wij selecteren voor u aannemers
  • Wij onderhouden de contacten
  • We bekommeren ons om de nazorg

Vooral laatstgenoemde wordt vaak vergeten bij de verbouwing van een huis en daarnaast wordt dit ook nooit meegenomen als u op zoek gaat naar wat een bouwbegeleider kost. Bij fouten in de oplevering is het belangrijk dat de verantwoordelijken daarop worden aangesproken. Wat een bouwbegeleider kost is afhankelijk van de opdracht en uw specifieke wensen. Wilt u enkel hulp met het opstellen van een bouwplan, of wilt u juist van A tot Z alles geregeld hebben? Dit maakt een groot verschil in wat een bouwbegeleider kost en heeft invloed op alle kosten die u als verbouwer gaat maken. Doordat wij voor transparantie gaan, kunnen wij u vertellen waar u sowieso rekening mee moet houden. Wij hebben hier een bouwcalculator voor op onze website. Deze geeft een ruwe schatting van de kosten op basis van kengetallen en gemiddelden die we uit eigen ervaring hebben vastgesteld. Bij die prijs zit ook wat een bouwbegeleider bij BBAN kost inbegrepen. Voor een meer specifieke indicatie van de kosten te geven, raden wij u aan om een vrijblijvend gesprek met onze medewerkers te plannen, zodat wij u precies kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en daarbij de exacte tarieven en kosten van onze bouwbegeleiding kunnen berekenen. Zoals eerder vermeld zijn deze namelijk afhankelijk van uw bouwplannen, wensen en eisen.

Onze ervaring realiseert uw bouwplan

BBAN is uw specialist op het gebied van bouwbegeleiding. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd als bouwbegeleidingsbureau in Nederland. Onze vele tevreden klanten en een uitgebreid netwerk aan bouwpartijen, aannemers en installateurs zorgen ervoor dat wij in staat zijn om het gehele bouwproces in te richten. Mocht u interesse hebben in onze diensten of wilt u graag meer weten over wat wij voor u zouden kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op bban.nl. U kunt ook het contactformulier toevoegen en hierbij eventueel foto’s toevoegen van uw bouwplannen. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om een vrijblijvend gesprek in te plannen waarin wij u alles kunnen vertellen en al uw vragen kunnen beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn