Wat leert u tijdens een osint training?

Wanneer u op het internet gaat zoeken naar informatie, zult u zien dat u heel veel berichten kunt vinden die geen grammetje waarheid bevatten. Om die reden is het daarom goed om te zorgen dat u weet hoe u waarheid van flauwekul moet onderscheiden en zeker wanneer u op professionele manier met informatie bezig moet zijn. Ik ben daarom een osint training gaan volgen omdat het voor mij heel belangrijk is om te weten of de informatie die ik online kon vinden, ook betrouwbaar was. Ik heb toen gekeken waar ik een goede osint training kon vinden want ik wilde er zeker van zijn dat wanneer ik zou gaan investeren in een osint training, ik ook een goede osint training kon vinden. Ik heb toen gezien dat ik een keer naar anti-crime-academy.com moest gaan. Deze mensen hebben een heel goede osint training gemaakt en op het internet heb ik ook meerdere  lovende berichten gevonden over deze osint training. Een open source intelligence training is iets wat je als moderne onderzoeker zeker nodig hebt. Je moet namelijk kunnen zien of een bepaald bericht waar is, of een instagramaccount bijvoorbeeld echt is, of dat een video gemaakt is op de plek waar men zegt dat deze gemaakt is. Ik heb daarom goed gekeken wat ik allemaal zou kunnen leren wanneer ik een osint training zou gaan volgen en hoe meer ik over de osint training las, hoe meer het mij duidelijk werd dat ik hier graag aan wilde beginnen. Ik ben namelijk journalist en ik heb gemerkt dat de afgelopen jaren steeds meer nieuws gekomen is van mensen die gewoon in staat zijn om hun informatie te vinden op het internet. Mocht u daarom ook graag een osint training willen volgen omdat u zeker wilt zijn dat u aan informatie kunt komen, dan raad ik u aan om deze osint training te volgen omdat u daar echt geen spijt van kunt krijgen. Niet alleen is deze osint training uitermate inhoudelijk, u leert hier ook heel goed hoe u deze manier van onderzoek kunt toepassen in uw eigen werk. Ik heb mij daarom ook gelijk opgegegeven en ik ben heel blij dat ik dat bij Anti-Crime-Academy.com gedaan heb omdat ik hier echt heel veel geleerd heb.

Deze osint training was echt de moeite waard

Ik heb gemerkt dat wanneer je hier een osint training gaat volgen, je echt heel veel zult leren. Ik weet nu precies hoe ik malafide websites moet achterhalen, hoe ik informatie kan halen uit Twitterprofielen, hoe ik aan geolocatie kan doen en noem het allemaal maar op. Ik merk dat ik alles wat ik geleerd heb tijdens mijn osint training heel goed in mijn dagelijks werk kan gebruiken en ik ben daarom blij dat ik deze  osint training gevolgd heb. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden om een goede osint training te volgen, dan kunt u:

  • Even naar Anti-Crime-Academy.com surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen zodat u op korte termijn aan uw training kunt beginnen 

Ik hoop dat u hier ook veel zult leren.                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn