We helpen u met het huis kopen in Den Bosch

Wilt u graag een huis kopen in Den Bosch? Dan kunt u vast en zeker wel wat professioneel advies gebruiken. Want wat voor type hypotheek moet u afsluiten? Past een lineaire hypotheek goed bij uw wensen of is een annuïteitenhypotheek de juiste oplossing? Wellicht wilt u eerst wat geld opsparen voordat u begint aan de aflossing maar het kan ook zo zijn dat het u om de rente gaat. Er zijn diverse redenen om bij het huis kopen in Den Bosch de kennis van een hypotheekadviseur in te zetten. En dat is waar wij van hypadvies.nl om de hoek kijken. Met 8 vestigingen in Noord-Brabant en in het zuiden van Gelderland is er vast en zeker ook wel een filiaal bij u in de buurt waar we antwoord kunnen geven op uw prangende vragen. Het berekenen van de woonlasten zijn uitermate belangrijk. Want aan de ene kant wilt u maandelijks niet op droog brood hoeven kauwen terwijl u aan de andere kant wel een beetje wilt opschieten met de aflossing. Maar het woongenot staat bovenaan en dat betekent dat u moet kunnen beschikken over gezonde financiën. Mocht u in het centrum een huis willen kopen in Den Bosch dan begrijpt u ook wel dat de kosten van het huis en zodoende uw lasten hoger liggen dan wanneer u kiest voor een buitenwijk. Uiteraard speelt de locatie een grote rol maar natuurlijk speelt de grootte en de staat van de woning tevens een belangrijke rol bij uw keuze en financiële mogelijkheden.

Een huis kopen in Den Bosch? Waar moet u zoal op letten?

Mocht u een huis kopen in Den Bosch dan is het aldus zaak om eerst met onze specialist om de tafel te zitten zodat we uw financiële huishouding door kunnen nemen. We kijken naar jullie eventuele schulden. Zijn ze afbetaald of hebt u nog een studieschuld? We kijken ook naar de zekerheid van uw inkomen. Hebt u beiden een vast contract en werken jullie beiden fulltime met zelfs de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf waar u werkzaam bent? Dan ligt een hogere hypotheek voor de hand. Zeker als u dat vergelijkt met een gezin waar enkel de man of de vrouw werkt. Wij kunnen in ieder geval een aankoopscan maken waaruit duidelijk wordt of een huis kopen in Den Bosch een optie is. Enkele voordelen van Hypadvies willen we u niet langer onthouden:

  • U kunt met voorsprong de woningmarkt instappen,
  • Al vanaf €1495,- is het fiscaal aftrekbaar,
  • Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring en daardoor een breed netwerk binnen de woningmarkt,
  • En we zijn vanzelfsprekend op de hoogte van alle regelingen die wellicht op uw situatie van toepassing zijn.

Een huis kopen in Den Bosch komt opeens erg dichtbij. Hebt u al woonwijken in gedachten of zelfs al een huis? Schroom dan niet langer maar bel of mail met de meest dichtstbijzijnde vestiging zodat we u spoedig verder kunnen helpen.

Naast hypotheken helpen we u ook met de makelaardij en de verzekeringen

Mocht het huis kopen in Den Bosch simpelweg niet mogelijk zijn, dan hoeft u niets te betalen. Daar zijn wij van Hypadvies eerlijk en transparant over. Mocht het huis kopen in Den Bosch weldegelijk doorgaan dan kunnen we u ook helpen bij het vinden van de juiste makelaar die uw belangen behartigt tijdens de aankooponderhandelingen. Zo kan een makelaar het huis voor u taxeren, bijvoorbeeld voor een second opinion. Zoekt u ook naar goede verzekeraars voor de diverse verzekeringen die u moet afsluiten? Vraag ons ook dan om passend advies!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn