We verzorgen uw goedkope website hosting

Als u een bedrijf start dan wilt u uw maandelijkse onkosten laag houden. Want u hebt waarschijnlijk flink geïnvesteerd in uw website, in een kantoor, uw personeel en marketing. En ook al begint u enkel een webwinkel of een andere digitale dienst, de site kan een flink deel van uw initiële investering wegnemen. En daarom wilt u in de eerst maanden kijken hoe het loopt. Het zijn belangrijke maanden omdat een startup kan staan of vallen bij de klandizie die uw site genereert. Internetmarketing kan een grote rol spelen zoals linkbuilding en seo. En ook dat kost geld, tenzij u natuurlijk de kennis hebt om dit zelf te doen. Afijn, u zoekt uiteraard naar goedkope website hosting. Want goedkope website hosting betekent dat u maandelijks of jaarlijks een laag bedrag betaalt voor het feit dat uw website online staat. Als u een trage starter bent en pas na een halfjaar flink wat klanten krijgt, dan wilt u niet in het rood staan. Een bedrijf starten is altijd een risico, maar u kunt het wel zodanig draaglijk maken dat er geen ernstige schulden kunnen ontstaan. Wij van Goedkope Webhoster helpen u graag met de goedkope website hosting want ons bedrijf biedt u drie verschillende pakketten aan, allen gebaseerd op SSD Cloud Hosting. Goedkope website hosting is daardoor niet alleen erg voordelig, maar ook zeer veilig. De site staat op een virtuele server die is opgedeeld in verschillende partities. Er wordt regelmatig een back-up gemaakt en de software wordt continu geüpgraded. Ook kunt u voor uzelf WordPress of Joomla downloaden zodat u het onderhoud van uw site zelf kunt regelen.

Dankzij goedkope website hosting hebt u lage kosten

Dankzij deze goedkope website hosting hebt u een betrouwbare dienst gekozen die u te allen tijde bijstaat. We kunnen niet alleen goedkope website hosting verzorgen maar ook het onderhoud aan de server, we zorgen er tevens voor dat uw site niet te hacken is zodat malafide praktijken niet kunnen voorkomen. En ook het regelen van een domeinnaam waaronder het vastleggen van deze naam en de extensies die u hebt gekozen kunt u bij ons regelen. Een extensie is het adres van de website. Een .nl code gebruikt u bijvoorbeeld in Nederland, een be. code in België en een .eu code als u ook over de grens maar wel op dit continent wilt werken. De prijzen van deze extensies verschillen natuurlijk en zijn afhankelijk van de reikwijdte. U hebt qua goedkope website hosting de keuze uit drie verschillende pakketten die u nooit meer dan 5 euro per maand gaat kosten. Maak een weloverwogen keuze door de vergelijking op onze website erbij te pakken. Hebt u bijvoorbeeld geen webruimte nodig en wilt u liever niet zelf aan de site sleutelen? Dan volstaat het goedkoopste abonnement. Wilt u echter onbeperkte ruimte en data en zelf toegang hebben tot de site? Dan kiest u een iets duurder abonnement. U zult hoe dan ook waar krijgen voor uw geld en uw maandelijks onkosten aanzienlijk lager houden dan wanneer u de goedkope website hosting bij een ander bedrijf regelt.

Voor startups de ideale oplossing

Het is aldus belangrijk dat u tijdig het vastleggen van het domeinnaam en de extensie regelt. Denk dan ook direct na over de goedkope website hosting. Mocht u daar nog vragen over hebben dan kunt u ons telefonisch en per mail bereiken. Als u kiest voor onze beste keuze, “Hollandse Degelijkheid”, dan krijgt u de volgende pluspunten inbegrepen:

  • 10 GB opslagruimte,
  • Onbeperkt dataverkeer,
  • 25 e-mailadressen,
  • 10 MySQL databases,
  • En een gratis SSL certificaat.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn