Website test

blink reviews - Website testHebt u behoefte aan een website test? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een website test laten uitvoeren is een eitje als u daarvoor professionele hulp inschakelt. Vergeet dan ook niet om onze site even te bookmarken. Mocht uw site nog niet zijn afgebouwd dan kunt u altijd op een later tijdstip bij ons terug komen voor de zeer belangrijke website test. U wilt immers niet een site de lucht ingooien die later vele mankementen blijkt te vertonen, dat werkt enkel averechts en bezoekers zullen dan al gauw naar de concurrent vluchten. Dat is uiteraard iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen. We raden een website test dan ook altijd aan. Of het nu gaat om een groot bedrijf of een klein bedrijf, een website test is een kleine investering als u dat door ons Blink.Reviews laat doen. Wij zijn een bedrijf dat de usability uitzoekt tijdens deze zogenaamde website test. Dat betekent dat we objectief en onbevooroordeeld uw site gaan bekijken, uittesten en er een rapport van opmaken. We hebben een uitgebreide checklist maar we zullen u ook speciaal persoonlijk advies geven. Elk site is uniek maar er zijn wel een aantal basiseigenschappen waar een site aan moet voldoen in onze ogen. Dit zijn hele basale eigenschappen zoals het gebruikersgemak, de eenvoud waarmee u binnen de site naar gegevens en informatie kunt zoeken en ook delay-out dient prettig te zijn voor het oog. Het zal u verbazen hoe belangrijks zoiets onbenulligs kan zijn. We mogen dan ook gerust stellen dat het uiterlijk van de site belangrijk is net zoals in het echte leven het uiterlijk vaak belangrijk is voor de keuze van de ander. Mocht uw ontwerp dan ook voor velen niet door de beugel kunnen, dan ziet u het bezoekersaantal zienderogen afnemen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dus onderwerp uw website aan de website test zoals u die door ons kunt laten uitvoeren. We komen vervolgens zo snel mogelijk met een eindoordeel en staan ook voor u klaar als u de verbeteringen hebt doorgevoerd. U zult zelf dan al wel zien dat het nu vele malen beter is dan het eerst was.

De website test is de vuurdoop voor uw site

Wij beschikken over de juiste kennis om de website test uit te voeren. We bouwen zelf ook vele websites en weten dan ook welke tools belangrijk zijn. Tevens kunnen we snel oplossingen implementeren en dat vindt u dan ook terug in ons rapport. Op die manier kunt u snel en accuraat veranderingen doorvoeren. Een website test bestaat uit onder meer de volgende drie belangrijke kernpunten:

  • De speed. Hoe snel kom ik op de site en hoe snel vind ik de informatie die nodig is om tot een conclusie te komen: ga ik van deze diensten of service gebruik maken en wat is de beste methode om dit te doen. Een goede klantenservice en ingebouwde zoekmachine zijn dan ook onmisbare elementen en die komen tijdens een website test zeker terug
  • Mobile is ook een belangrijke term. Hier wordt gewoon mee bedoeld hoe de site wordt weergegeven op mobiele telefoons, tablets en in hoofdzaak: de smartphone. Immers, dit zijn veel kleinere beeldschermen en responsive webdesign is dan ook zeer belangrijk. Dankzij dit type design maakt het niet uit hoe groot of klein een beeldscherm is, de site wordt altijd duidelijk weergegeven en werkt op elk apparaat even snel. Dit wordt dan ook steevast als een van de eerste punten getest tijdens een website test
  • En ten slotte kijken we ook altijd naar de gehele ervaring. Wat kom ik tegen, wat is het eerste dat ik wil doen als ik op de website ben aanbeland en naar welke subcategorieĆ«n ga ik als ik niet van te voren al een duidelijke keuze heb gemaakt maar eerst nog even wil browsen.

Wij werken graag mee op aan rendabele slimme oplossingen

Het laatste punt is dan ook erg belangrijk en een punt waar andere tests vaak een beetje aan voorbij gaan. Dat vinden wij zonde en we hopen u er van te hebben overtuigd dat u dan ook het beste met ons in zee kunt gaan als u een website test wilt laten uitvoeren. Een website test als de onze is uniek en wordt telkens bijgeschaafd. Immers, de wensen van de mens veranderen continu net als de manier waarop u het beste aan internetmarketing kunt doen. Wij blijven daar steevast van op de hoogte zodat onze website test nooit uit de tijd is. Een website test is niet het enige dat we voor u kunnen betekenen. Zo kunt u ok bij ons aankloppen door een e-mail te sturen, te bellen of door het online formulier in te vullen als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u een website analyse wil doen. Liever een UX design laten maken, usability checken of de user experience aan een test onderwerpen? Laat het ons weten! Sommige onderzoeken lijken behoorlijk op elkaar dus kiest u vooral voor de website test, dan weet u dat u echt waar voor uw geld krijgt. Hebt u erg veel ervaring met het bouwen van goede websites? Dan kunt u ook bij ons komen werken als tester. We hebben nog wel vacatures openstaan dus schrijf u in en stuur wat linkjes van de sites die u gebouwd hebt mee. Wellicht gaat u binnenkort ook de website test voor ons uitvoeren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn