Welke archiefkasten passen goed in uw kantoor?

Archiefkasten zijn onvermijdelijk voor ieder bedrijf, ook al probeert u al uw processen te digitaliseren. Contracten, voorwaarden, briefpapier en andere belangrijke zaken worden meestal ook in hun fysieke vorm geprint en bewaard. En om dat op een zo slim mogelijk manier te bewaren zijn de archiefkasten van albeka.nl een ware uitkomst. U kunt zowel bij ons terecht voor gebruikte als nieuwe archiefkasten in alle gewenste vormen en maten. Hebt u de afmetingen van uw kantoor bij de hand? Dan hebt u wellicht ook al een plan in uw hoofd waar u de archiefkasten zo ongeveer wilt plaatsen. Kijkt u eens bij onze opbergmogelijkheden en maak aldus snel uw keuze. Want zeker in het geval van de tweedehandse producten kunnen we u niet verzekeren dat we het volgende week nog steeds kunnen aanleveren. Het kan zo zijn dat een ander bedrijf u dan net voor is waardoor u helaas een andere kast moet kopen die wellicht minder goed past bij het interieur bij u op kantoor, of in welke ruimte u deze archiefkasten dan wilt gaan plaatsen. Hoe dan ook, we hopen u snel eens in het echt te ontmoeten want naast uitgebreide informatie over onze meubelen kunnen we u ook van interieuradvies voorzien. U hoeft niet eens een afspraak te maken als u een showroom in Zuid-Holland wilt bezoeken, maar dat mag natuurlijk wel. U vindt deze showrooms in:

  • Nieuwegein,
  • Hendrik-Ido-Ambacht,
  • En in Zoetermeer.

De adressen en contactgegevens staan vanzelfsprekend op onze website weergegeven.

Voor ieder bedrijf bieden we de juiste archiefkasten aan

Wat voor archiefkasten u dan ook nodig kunt hebben, de kans is uitzonderlijk groot dat u het bij Albeka zult kunnen vinden. Om het u wat eenvoudiger te maken hebben de archiefkasten ook weer onderverdeeld in een keur aan opbergkasten. U kunt op de kasten klikken om de volgende selectie onder ogen te krijgen en aan de hand van andere categorieën kunt u uw zoekgebied naarstig verkleinen. De archiefkasten waar wij op doelen zijn:

  • Roldeurkasten,
  • Draaideurkasten,
  • Maar ook diverse ladekasten die u met een sleutel kunt afsluiten,
  • Ook kluizen vallen hieronder. Voor optimale bescherming van belangrijke papieren raden we het zeker aan om een kluis te gebruiken.

Hebt u een keuze kunnen maken? Rond dan de bestelling af door uw bedrijfsgegevens in te vullen en te betalen via iDEAL, PayPal, creditcard of een ander digitaal betalingssysteem. U krijgt op al onze producten, nieuwe en gebruikt, maar liefst 2 jaar garantie en daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen als het totale aankoopbedrag boven de 150 euro ligt. Tel uit uw winst en vergeet niet om ons te volgen via de sociale media.

Duurzaam ondernemen begint bij uzelf

En daarom hopen we van harte dat u nu ook overweegt om te kiezen voor tweedehandse producten. Het is allereerst niets om u voor te schamen. Laat dat duidelijk zijn! Het demonteren, vernietigen, omsmelten of op wat voor wijze dan ook hergebruiken van de grondstoffen is prima, alleen ook dat proces kost energie. Terwijl het vaak nog helemaal niet nodig is. Wij knappen de archiefkasten op zodat het er weer zo goed als nieuw uitziet. En ook al heeft het enkele krasjes, wie gaat dat opvallen en wie gaat daar moeilijk over doen? Misschien komen de kasten in een kantoortje te staan van een magazijn of werkplaats. Dan krijgen ze waarschijnlijk heel wat te verduren en daarom is het zelfs zonde om veel geld uit te geven aan dure archiefkasten van een A-merk. Doe inspiratie op in één van onze showrooms, kijk online, bezoek onze sociale media en bestel snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn