Wie zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw bouwlogistiek?

Wij hebben het afgelopen jaar onze tweede vestiging laten bouwen in het centrum van Den Haag. Wij hebben een groot advocatenkantoor en wij hebben gemerkt dat wij kansen hadden in de Randstad en daarom zijn wij naar Den Haag gegaan om daar te kijken wat wij daar konden beginnen. Wij hebben toen besloten om een oud pand te kopen en dit te slopen en om op die plek een nieuw kantoor neer te zetten. Wij hebben toen gemerkt dat wij niet veel speling hadden en daarom moest de bouw heel goed worden gepland. Omdat wij dit zelf niet echt zagen zitten, hebben wij gekeken wie wij konden inschakelen om de bouwlogistiek voor ons uit te voeren. Wij hebben toen gekeken waar wij een specialist op het gebied van bouwlogistiek konden vinden en wij hebben toen meerdere namen voorbij zien komen. Wij wilden er echter zeker van zijn dat wij met een bedrijf in zee zouden gaan dat haar sporen ruim had verdiend en daarom hebben wij goed onderzoek gedaan op het internet. Wij hebben toen gezien dat wij altijd een keer naar de site van tiqit.nl konden gaan kijken. Wanneer het namelijk gaat over bouwlogistiek dan zie je dat deze naam heel snel opduikt. Heel veel mensen hebben reeds gebruik gemaakt van de bouwlogistiek van dit bedrijf en daar konden wij eigenlijk alleen maar positieve verhalen over vinden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een keer meer over dit bedrijf te weten te komen en wij hebben op hun site al heel veel informatie gevonden. Wij hebben toen besloten dat wij graag een keer wilden bespreken waarom deze mensen onze bouwlogistiek zouden moeten uitvoeren. Wij hadden een aantal specifieke wensen en wij wilden graag weten hoe dit bedrijf ons op dat gebied kon helpen. Wij hebben toen een afspraak ingepland om onze plannen door te nemen en wij zijn toen heel hartelijk onthaald. Ik heb gemerkt dat deze mensen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen en ik kan u daarom zeggen dat ik blij was dat wij de mensen van tiqit.nl gevonden hebben., 

Hier was de bouwlogistiek in goede handen 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van tiqit.nl inschakelt, je je geen zorgen hoeft te maken over de vraag of je bouwlogistiek goed zal worden uitgevoerd. Deze mensen hebben heel veel ervaring en daardoor ook heel veel inzicht. Alles liep dan ook op rolletjes en wij hadden het zonder de bouwlogistiek van dit bedrijf daarom ook nooit zo goed kunnen rooien. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken wanneer u iemand zoekt voor uw bouwlogistiek. 

Wij geven dit bedrijf een dikke tien

Ons project is inmiddels afgerond en dat had nooit gekund wanneer wij niet met de mensen van tiqit.nl waren gaan samenwerken. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over de diensten die dit bedrijf aan ons geleverd heeft
  • Wij konden ons project keurig op tijd afronden 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Kijk voor meer informatie ook nog even op tiqit.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn