Wilt u aan co-packing gaan doen?

Ons bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en wij hebben gemerkt dat wanneer je alles in eigen beheer wilt blijven doen, je heel veel problemen creeĆ«rt. Je moet namelijk zorgen dat je voor ieder onderdeel dat gedaan moet worden binnen je bedrijf, weer specifieke mensen moet aannemen en dat zorgt er voor dat je uiteindelijk juist minder gaat en kunt doen dan meer. Wij hebben daarom gekeken welke onderdelen wij zouden kunnen uitbesteden en een van de dingen die wij graag kwijt wilden was de verpakkingsafdeling. Wij hebben toen gekeken of wij iemand konden vinden die voor ons de co-packing kon uitvoeren. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer wij zelf de co-packing zouden blijven doen, wij lang niet al het werk af zouden kunnen krijgen dat wij in de toekomst verwachtten. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij de co-packing konden uitbesteden en op die manier zijn wij uiteindelijk bij de mensen van flexwerf.nl terecht gekomen. Deze mensen hebben heel veel interessante mogelijkheden te bieden wanneer het gaat over co-packing en wij hebben de informatie op hun site daarom ook even goed doorgenomen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je deze mensen inschakelt voor je co-packing, je er zeker van kunt zijn dat deze mensen je echt goed zullen helpen. Wij hebben daarom gekeken of wij een keer met deze mensen in contact konden komen om te horen wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. Wij hebben toen onze wensen op het gebied van co-packing besproken en wij hebben ook te horen gekregen hoe deze mensen de co-packing voor ons konden verzorgen. Hoe meer wij van hen hoorden, hoe enthousiaster wij werden over hun diensten en dus hebben wij besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. Wij hebben toen een offerte aangevraagd en toen wij eenmaal wisten voor welke prijs zij ons konden helpen, wist ik helemaal zeker dat wij onze co-packing aan deze mensen moesten uitbesteden. Wij hebben daarom ook gekeken wanneer wij de samenwerking konden beginnen en ik kan u zeggen dat het fijn was om te merken dat wij per direct met deze mensen in zee konden gaan. 

Wij zijn zeer tevreden over de co-packing van flexwerf

Wij werken nu een tijdje samen met de mensen van flexwerf en ik heb gemerkt dat zij echt heel goed zijn in co-packing. Ik ben daarom blij dat wij met deze mensen zijn gaan werken. Wij merken dat wij nu meer werk kunnen verzetten en dat terwijl wij minder kosten maken. Dit hadden wij daarom dus heel veel eerder moeten doen. 

Wilt u meer informatie? 

Als u graag meer informatie wilt over flexwerf, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van flexwerf.nl te surfen 
  • Te bekijken hoe deze mensen u verder kunnen helpen 
  • Een afspraak met deze mensen te maken om uw wensen door te nemen 

Ik hoop dat u hier net zo goed geholpen zult gaan worden als dat wij momenteel geholpen worden. Wij hopen daarom ook nog lang met dit bedrijf te kunnen blijven werken.                         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn