Wilt u een gastspreker inhuren?

Bij grote evenementen van bedrijven, stichtingen of congressen worden vaak gastsprekers ingehuurd om het publiek te voorzien van nieuwe inzichten, nieuwe informatie of inspiratie met betrekking tot het vakgebied waarin de bezoekers van het evenement zich bevinden. De gastsprekers kunnen grote namen uit het vakgebied zijn, inspirerende ondernemers die met nieuwe manieren indrukwekkende resultaten hebben geboekt of experts op het gebied van bepaalde strategieën die in het desbetreffende vakgebied kunnen helpen de zaken te bevorderen. Voor dit soort evenementen zijn de gastsprekers heel belangrijk aangezien deze er voor kunnen zorgen dat het evenement slaagt doordat de bezoekers geïnspireerd en gemotiveerd het evenement verlaten. Echter is het voor de organisatoren van dit soort bijeenkomsten dus ook heel belangrijk om de juiste gastsprekers in te huren die het publiek op de juiste manier aanspreken en er voor kunnen zorgen dat de sfeer en toon van het evenement zoals gewenst is. Bovendien kan een goede gastspreker ook zorgen dat het evenement ook drukker bezocht wordt omdat mensen besluiten te komen speciaal voor de gastspreker.

Gastspreker Jesse van Doren inhuren

Jesse van Doren is een ervaringsdeskundige op het gebied van spreken voor grote groepen uit het bedrijfsleven. Hij is zelf een jonge maar toch ervaren ondernemer en zijn verhaal en expertise heeft vaak een inspirerend effect op de groepen waar hij voor spreekt. De onderwerpen waar Jesse veel van weet en vaak over spreekt zijn:

  • Gastspreker inhuren over marketing
  • Gastspreker inhuren over data
  • Gastspreker inhuren over growth voor uw bedrijf
  • Gastspreker inhuren over bedrijfsvoering

Bovendien kan Jesse bedrijven ook helpen bij bijvoorbeeld het organiseren van een hackathon, voorzienen van een development expert, het organiseren van een brainstormsessie voor uw bedrijf, Marketing en growth agency hacking en een webdesign bureau. Jesse is dus als ondernemer en spreker van alle markten thuis. Het werkt op het publiek vaak inspirerend om te zien en te horen hoe een jonge jongen als Jesse zo vroeg al zo succesvol heeft kunnen worden. Op de website van Jesse kan je veel informatie vinden over zijn ideeën, zijn bezigheden, de service die hij biedt en hij heeft op zijn website ook verschillende voorbeelden van praatjes die hij als ingehuurde gastspreker heeft gehouden om potentiële klanten een voorproefje te geven van de service die hij kan bieden als ze hem inhuren als gastspreker. Een gast als Jesse van Doren is dus ideaal voor het evenement van uw bedrijf of onderneming, hij kan als jonge gast een frisse blik en nieuwe inzichten aan uw personeel bieden.

Ervaringen met Jesse van Doren als gastspreker

Collega’s van mij heb ik al vaker gehoord over de interessante ideeën en tactieken die Jesse van Doren in zijn vorige optredens als ingehuurde gastspreker op evenementen heeft besproken. Hij heeft op zijn publiek een enorme impact en heeft ze dan ook echt beïnvloedt en er voor gezorgd dat ze op een efficiëntere en effectievere manier te werk gingen in hun vakgebied. Met een spreker als Jesse van Doren kunt u dus rekenen op verandering en vooruitgang in uw bedrijf, het is dus een investering om Jesse van Doren als gastspreker in te huren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn