Wilt u een keurmerk voor webwinkel aanvragen?

Hebt u een online winkel? Dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers genereren. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Zo kunt u SEO teksten laten schrijven. Ook kan linkbuilding u flink op weg helpen. Deze twee technieken zorgen voor een hogere ranking in de zoekresultaten van Google. Maar een goed keurmerk voor uw webwinkel kan ook erg helpen. Wilt u daarom graag een keurmerk? Uw webwinkel zal dankzij de goede ratings die klanten achterlaten sneller worden gebruikt. Mensen houden ervan om de recensies van anderen te lezen. U ziet dat op websites waar men reizen boekt, hotels boekt maar ook producten op verkoopt. Goede productrecensies kunnen leiden tot verkoop van dat artikel. Geeft u daarom de bezoekers de gelegenheid om een score te geven. Dat kan op diverse manieren, het is maar net welk keurmerk u prefereert. Webwinkel, of webshop, het is maar hoe u het wilt noemen, het is de toegang voor veel mensen tot uw winkel. Immers, u kunt wel een winkel in de fysieke wereld hebben, maar daarmee is uw reikwijdte een stuk kleiner dan wanneer u online zaken gaat doen. Mensen vinden het erg prettig om op hun gemak producten uit te zoeken. En dat kan via het internet want dat sluit immers nooit! Men kan 24 uur per dag bij uw website terecht en diensten en producten bestellen. Dankzij een goed keurmerk webwinkel zal uw bezoekersaantal snel stijgen. Maar hoe krijgt u dit voor elkaar? Hoe kunt u een keurmerk webwinkel aanvragen? Door met ons in zee te gaan! Kijkt u maar eens op: qshops.nl.

U hebt een keurmerk webwinkel nodig

Dankzij ons hebben erg veel bedrijven een keurmerk. Hun webwinkel is daardoor met stappen vooruit gegaan. Leest u zelf een aantal voorbeelden van dergelijke recensies op de site. Wellicht overtuigen ze u ervan om ook met ons in zee te gaan. We kunnen op diverse manieren zorgen voor een keurmerk. Uw webwinkel passen wij zodanig aan dat mensen hun recensie achter kunnen laten. En dat is nog lang niet alles. Een korte opsomming van ons werk:

  • Zo kunnen wij allerlei apps en tools ontwikkelen voor diverse elektronische apparaten zoals uw smartphone, tablet, en Windows 10. Men kan op allerlei manieren eenvoudig uw webwinkel gaan gebruiken.
  • Uw keurmerk voor uw webwinkel kan verbeterd worden door automatisch alle klantenbeoordelingen te verzamelen zodat u sterren krijgt via Google en Rich Snippets.
  • Tevens kunnen we zorgen voor een echt keurmerk. Uw webwinkel moet namelijk voldoen aan Europese richtlijnen en wetgeving. Wij toetsen uw site en kunnen ook voor de certificering zorgen. Het klantenvertrouwen zal daardoor gegarandeerd toenemen!

Mensen zijn sneller geneigd om bij u in te kopen

Sinds 2005 hebben we al meer dan 3000 online webwinkels geholpen tot grote tevredenheid. Het kan zo zijn dat u in de toekomst vaker gebruik wilt maken van onze service dat is aan te bevelen omdat u dan in de toekomst kunt blijven profiteren van uw keurmerk. Uw keurmerk webwinkel zal daardoor floreren en geoptimaliseerd blijven. Onderhoud voor websites is nu eenmaal zo nu en dan nodig. Maar als u slechts eenmalig met ons wilt samenwerken dan doen we dar ook zeker niet moeilijk over. Vraagt u naar informatie of vraag direct en offerte op door ons een e-mail te sturen. Dan krijgt u dezelfde dag nog bericht van onze klantenservice. De regels veranderen zo nu en dan. Het kan soepeler of strikter worden. Wij kunnen u op de hoogte houden van deze regelgeving door de EU, Google of uw server. Volg ons via sociale media zoals Linked In of Facebook!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn